VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞAYA EN BÜYÜK ZARARI İNSAN VERİYOR

6 Ağustos 2017

.....................

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, yaylalara olan ilgi artarken, bazı duyarsız vatandaşların, yaylalarda piknik alanlarını çöplük haline getirmesine karşı tepkiler büyüyor.

Çöplerini piknik alanlarına bırakan bazı duyarsız vatandaşlar, çevre kirliliğine yol açarken, yaylalarımızın geleceğini de tehdit altına alıyorlar.

YAYLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM

Yaylalarda hayvanların ve diğer insanların yaşam alanlarını kirleten duyarsız vatandaşlara karşı önlem alınmasını isteyen çevreciler, “Bolu’nun yaylaları sadece, Bolu’da yaşayan vatandaşların değil, tüm Türkiye’nin ilgi odağı haline gelmiş durumdadır. Bazı yaylalarımız artık tüm Türkiye’de bilinmekte ve ziyaretçi almaktadır. Bu durumda yaylaların temiz tutulması gerekmektedir. Ne yazık ki, bazı vatandaşlarımız, özelliklede toplu piknik organizasyonlarında tüm çöplerini yaylalarda, piknik alanlarına bırakmaktadırlar. Bunların önüne bir an önce geçilmeli ve önlem alınmalıdır. Biz vatandaşlarımızı bilgilendiremiyorsak, o zaman Orman Müdürlükleri veya İl Özel İdaresi tarafından gerekli önlemler alınıp, gerekirse cezai işlemler uygulanmalıdır. Bu yaylalar, ülkemizin doğa mirasıdır, sahip çıkmamız gerekir’ ifadelerine yer verdiler.  

Kaynak - Bolu Havadis Gazetesi

 

1 yorum yapılmış
  • OkanBaysal
    6 Ağustos 2017 • 08:08
    Dün ordaydım..Çöpümü arabaya koyup evimin önüne kadar getirdim ve çöpe attım..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.