VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 3 AĞUSTOS PERŞEMBE

3 Ağustos 2017

..........................

  1- Seben İlçesi Değirmenkaya Köyü halkından, Besim BAHCIVAN'ın eşi, Ali ve İbrahim BAHCIVAN'ın anneleri, Çamyayla Köyü'nden Emine, Fatma ve İsmail KUTLU'nun ablaları; Tevhide BAHCIVAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Seben Değirmenkaya Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir. Saat 14:00'da Siteler Camii önünden araç kaldırılacaktır.

 2- Mudurnu İlçesi Keçikıran köyü halkından, Mürvet GÖKÇEOĞLU'nun eşi, Muharrem ve İsmail GÖKÇEOĞLU'nun babaları, Durmuş, Enver, Ekrem GÖKÇEOĞLU ve Fatma CANTÜRK'ün kardeşi, Kazım ve Ahmet GÖKÇEOĞLU'nun abisi; Mehmet GÖKÇEOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu Keçikıran Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3- Göynük İlçesi Çatacık Köyü halkından Mehmet Alkan'ın Babası, Çatacık Köyü Muhtarı Erol Keser'in Kayınpederi; Nurettin ALKAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 10.00 da Çatacık Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.