VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'DE GÜNDEM KONGRELER

31 Temmuz 2017

.....................

AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın geçtiğimiz Haziran ayında ilk defa Bolu’da başlattığı AK Parti 1. Bölge İl Başkanları İstişare Toplantısı'nın ikincisi Balıkesir’de yapıldı. AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, "Balıkesir’deki toplantımızın da ana başlığı kongre süreci oldu" dedi. 

AK Parti’de 18 Kasım 2017 tarihinde başlayacak olan 6. Olağan İl Başkanlıkları Kongreleri öncesi Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ın Başkanlığında yapılan İl Başkanları toplantısına Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Harun Karaca, 1. Bölge Koordinatör Milletvekilleri olan Kocaeli eski Milletvekili ve Bolu koordinatörü Mehmet Ali Okur, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç’un yanı sıra 1. Bölgede yer alan Balıkesir, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Düzce, Edirne, Eskişehir, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ ve Yalova İl Başkanları katıldı.

ANA BAŞLIK KOHGRE SÜRECİ

28-30 Temmuz tarihleri arasında Balıkesir’de gerçekleşen 1. Bölge İl Başkanları İstişare toplantısına katılan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bolu olarak ilkini gerçekleştirdiğimiz 1. Bölge İl Başkanları istişare toplantısının ikincisini Balıkesir’de gerçekleştirdik. Bu toplantıya aynı zamanda Teşkilatlarımızın da abisi olan Genel Merkez Teşkilat Başkanı Sayın Mustafa Ataş başkanlık yaptı. Şahsıma da Genel Merkezimiz tarafından partimiz için büyük önem taşıyan 2019 yılına gidecek kadroların seçileceği kongreleri yapma yetkisi verildi. Bilindiği üzere Kongre sürecimiz genel merkezimizin ilan ettiği takvim doğrultusunda ilerlemekte. Bu takvime bağlı kalarak da 19 Ağustos’ta ilçe kongrelerimize başlayacağız. Tüm bunların değerlendirildiği Balıkesir’deki toplantımızın da ana başlığı kongre süreci oldu” dedi.

  • AK PARTİ'DE GÜNDEM KONGRELER
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.