VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GOLCÜLER SAHNEDE

30 Temmuz 2017

...................

Boluspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 3’üncü hazırlık maçında Adanaspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, maçın ilk yarısını 1-1 kapattığı karşılaşmada Adanaspor’u 2-1 mağlup etti. Boluspor’un gollerini Poepon ve Te Vrede attı.

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Adanaspor karşısına, Ertuğrul, Umut, Arapi, Diarra, Göksu, Yusuf Emre, İshak, İrfan, Poepon, Akabueze, Te Vrede on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Cengizhan, Sabri, Alim, Burak, Melih, Sane, Furkan, Hakan yer aldı. Boluspor’da Fenerbahçe’den alınan Ertuğrul Taşkıran ilk defa bir karşılaşmada sahaya on birde çıktı.

KRAL SAHNEDE

Boluspor 29’uncu dakikada öne geçti. Poepon orta sahadan kaptığı topla 3 kişi çalımlayıp, Bentley’e pası aktardı Sağ kanattan Bentley bekletmeden ortayı yaptı. Poepon ceza sahasında düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Boluspor bu golle maçta 1-0 öne geçti.

EŞİTLİK GELDİ

Boluspor attığı golün hemen ardından kalesinde golü gördü. Magaye ceza sahasında sol çaprazdan sert vurdu, top Ertuğrul’un müdahalesine rağmen ağlarla buluştu. Maçta skor 1-1’e geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

TE VREDE AFFETMEDİ

Boluspor 73’üncü dakikada tekrar öne geçti. Adanaspor defansının bir anlık hatasını iyi değerlendiren Te Vrede, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Boluspor bu golle maçta 2-1 öne geçti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.