VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ACI OLAY SONRASINDA PEŞ PEŞE İHMALLER ZİNCİRİ

29 Temmuz 2017

.............................

Bolu’da, evinin önünde oynarken bahçe kapısının bağlı olduğu betonun kırılmasıyla demir kapının altında kalan 3 yaşındaki çocuk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın sonrasında akıl almaz ihmaller zinciri peş peşe geldi. Yıkılan duvarın içinde demir olmaması, olaydan sonra bahçede güvenlik önleminin alınmaması ve çocukların halen orada oynuyor olması bu kadar da olmaz dedirtti.  

Edinilen bilgiye göre, olay dün akşam saatlerinde Çıkınlar Mahallesi Yaldız Sokak Özkan Apartmanı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bolu Komando Tugayı’nda uzman çavuş olarak görevli Emre Dumlupınar’ın 3 yaşındaki oğlu oynamak için evin arka bahçesine indi. Küçük çocuk bahçede oynadığı sırada demir bahçe kapısının bulunduğu beton koparak, kapıyla birlikte 3 yaşındaki Mustafa Dumlupınar’ın üzerine düştü. Çıkan gürültüyle bahçeye inen aile ve çevredeki vatandaşlar Mustafa’nın demir kapının altında olduğunu görünce olay yerine 112 Acil Servis çağırdılar.

ÇOCUĞUN BOYNU KIRILDI

Vatandaşların yardımıyla demir kapının altından çıkarılan çocuk ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesine götürüldü. Daha sonra İzzet Baysal Devlet Hastanesine sevk edilen ve boynu kırıldığı öğrenilen 3 yaşındaki Mustafa Dumlupınar tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Küçük Mustafa defnedilmek üzere memleketi Kırıkkale’ye götürüldü.

 

APARTMAN 15 GÜN ÖNCE TAŞINMIŞLAR

 

Apartmana 15 gün önce taşındıkları öğrenilen Dumlupınar ailesinin 3 yaşındaki oğlu Mustafa’nın ölümü, apartman sakinleri tarafından cinayet olarak değerlendirildi. Dumlupınar ailesi ile aynı apartmanda oturduğunu belirten demir ustası Sinan Akyar, “Demir kapıyı betona tutturmuşlar ama bahçeye örülen betonu yere bir demirle sabitlememişler. Burada ölen hepimizin çocuğu olabilirdi. Apartman olarak imza toplayıp sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunacağız” dedi.

HİÇ TEDBİR ALINMAMIŞ

Olaydan sonra bahçede hiçbir güvenlik önleminin alınmaması dikkatlerden kaçmadı. Yıkılan duvarın etrafında çocuklar halen oyun oynuyor. 

  • ACI OLAY SONRASINDA PEŞ PEŞE İHMALLER ZİNCİRİ
  • ACI OLAY SONRASINDA PEŞ PEŞE İHMALLER ZİNCİRİ
  • ACI OLAY SONRASINDA PEŞ PEŞE İHMALLER ZİNCİRİ
  • ACI OLAY SONRASINDA PEŞ PEŞE İHMALLER ZİNCİRİ
  • ACI OLAY SONRASINDA PEŞ PEŞE İHMALLER ZİNCİRİ
  • ACI OLAY SONRASINDA PEŞ PEŞE İHMALLER ZİNCİRİ
3 yorum yapılmış
  • Dertli
    29 Temmuz 2017 • 22:26
    Para para diye ağzını açıp bir TL gidecek diye çılgına dönenler iş yap önemli değil nasıl olursa olsun yeterki üç kuruş ucuz olsun diyenler, para gidecek diye bi halttan anlanayip iş başına geçenler sizler kokmayacagini bilseniz altınıza pislersiniz ailenin başı sağolsun çok üzüldüm cookk bir çocuk neyle nasıl oluyor bir şey söylesen sanane diyorlar Yahudi gibi.olan ölene oluyor yavrum benim allah rahmet eylesin
  • zgn
    30 Temmuz 2017 • 08:30
    Rabbimm anne ve bqbasina Peygamberimizin sabrini versin Allah rahmet eylesin meleyim Sorumlulari allah bildiyi gibi yapsin inşaallah yazıklar olsun sorumsuz ca yaptiklari işlere
  • Funda
    30 Temmuz 2017 • 09:34
    Çok üzüldüm Rabbim kimsenin başına vermesin.Rabbim aileye sabır ve dayanma gücü versin İnşallah.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.