VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLULU GENÇ BOĞULARAK CAN VERDİ

29 Temmuz 2017

........................

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Filyos beldesinde serinlemek için denize giren Bolulu bir genç dalgaların arasında kaybolurken, 3 saatlik aramanın ardından ekipler gencin cesedi ulaştı. Marmara Üniversitesi öğrencisi 21 yaşındaki Barış Özkan gözyaşları içinde toprağa verildi. Özkan’ın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Adil Esen’in akrabası olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Filyos beldesinde ailesiyle birlikte gezmeye giden 21 yaşındaki Barış Özkan, saat 17.30 sıralarında denizin içindeki topu almak suya girdi. Bir anda dalgalarla boğuşan gencin ailesinin durumu fark etmesi üzerine çevredeki balıkçıların yanı sıra AFAD, Sahil Güvenlik ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden yardım istendi. Olay yerine sevk edilen sahil güvenlik ve jandarma ekipleri, Özkan'ı bulmak için çalışma başlattı, ancak herhangi bir sonuç alınamadı.

  Ekipler, yaklaşık 3 saatlik aramanın ardından Özkan'ın cansız bedenini denizden çıkardı. Özkan'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Özkan’ın cenazesi gözyaşları içinde Saraycık Köyü’nde toprağa verildi.

  • BOLULU GENÇ BOĞULARAK CAN VERDİ
  • BOLULU GENÇ BOĞULARAK CAN VERDİ
  • BOLULU GENÇ BOĞULARAK CAN VERDİ
2 yorum yapılmış
  • perihansalurcefaker
    30 Temmuz 2017 • 02:40
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah kardeşim in .Bende saraycikliyim çok üzgünüm. Allah anne ve babasına sabır versin inşallah.
  • Cnn
    7 Haziran 2018 • 13:38
    Canim kardesim keske boyle olmasaydi hala inanamıyoruz mekanin cennet olsunnnn
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.