VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KÖYLÜLERİ AYAKLANDIRAN HIRSIZLIK

27 Temmuz 2017

............................

Bolu’nun merkeze bağlı Ağaçcılar Köyü’ne dadanan hırsızlar vatandaşları ayaklandırdı. Köylüler hırsızlık olaylarının artması üzerine köy halkı balta, sopa, av tüfekleriyle nöbet tutmaya başladı.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde köy sakinlerinden Sevim Şen’in (47) evine hırsız girdi. Evden altınları çalan hırsızlar, daha sonra Burhan Uysal’ın da 1 ineğini çalmaya çalıştılar. Köylülerin olayları fark etmesi üzerine hırsızlar olay yerinden kaçarak uzaklaştılar. Olay üzerinden 24 saat geçmeden, hırsızlar köy içinde oturan Kemal Fidan’ın evine girdi. Hırsızlar ev sahiplerini kendilerini fark etmesi üzerine yine olay yerinden kaçmayı başardılar.

NÖBET TUTMAYA DEVAM EDECEKLER

Hırsızlık olaylarının üst üste gelmesi ve hırsızların yakalanamaması üzerine köylüler çareyi nöbet tutmakta buldu. Vatandaşlar tarlalara kadar, köyün her kesiminde ellerine aldıkları balta ve tüfeklerde hırsızlar için nöbet tutmaya başladı. Köylüler hırsızlara karşı sırayla nöbet tutmaya başlarken, hırsızlar yakalanana kadar da nöbet tutmaya devam edeceklerini belirttiler.

Kaynak – www.bolubakis.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.