VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 26 TEMMUZ ÇARŞAMBA

26 Temmuz 2017

............................

1- Karacaağaç Mahallesi halkından Eski Muhtar Merhum Mehmet CESUR'un eşi, Nezaket KESKİN, Belediye personeli Nevzat CESUR'un anneleri, Tarım il Müdürlüğü'nden emekli, Abdullah Keskin ve Kadın Doğum Hastanesi personeli Emine Cesur'un Kayınvalidesi, Eda, Erkan ve Mehmet'in Büyükanneleri; Nezaket CESUR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Karacaağaç Mahallesi Yukarı Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 2- Kasaplar Mahallesi halkından Merhum Ahmet ve Nazmiye GÜNPINAR'ın oğlu, Asiye GÜNPINAR'ın eşi, Mehmet GÜNPINAR, Şerife ÇİFTÇİOĞLU ve Sema KAZAN'ın babaları; İbrahim GÜNPINAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Kasaplar Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 3- Mengen İlçesi Dereköy Köyü Mesler Mahallesi halkından Ali, Bekir ve Nurten SEÇKİN’in Babaları; Aşçı Yaşar SEÇKİN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Beşler Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından Beşler Mezarlığı'nda defnedilecektir.

 4- Mengen İlçesi Çırdak Köyü halkından ve Mengen sakinlerinden; Şoför Sinan BOZYEL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün İHL Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazının ardından aile mezarlığında defnedilecektir.

 5- Yukarıçamlı Köyü sakinlerinden Merhum Muharrem DÖNMEZ'in eşi, Hayrettin, Sabahattin, Hasan ve Hüseyin DÖNMEZ'in anneleri, Nazile TURFAN ve Şeref AKTAY'ın ablası; Nazmiye DÖNMEZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Yukarıçamlı Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.