VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TEŞEKKÜRLER ERKAN BEKTAŞ

25 Temmuz 2017

......................

Bolu’nun genç işadamlarından Bolu Genç İş Adamları Derneği (BOGİAD) Başkanı Park Kafe’nin sahibi Erkan Bektaş, gazetecilere sürpriz bir program düzenledi. Bektaş, kendi şirketinde imal edilen ve üzerinde “Bolu Gazeteciler Cemiyeti” yazan pastayı Basın Bayramı nedeniyle gazetecilerle kesti. Kutlamada ayrıca doğum günü olan Bolu Takip Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hakan Aydın’ın da doğum günü kutlandı.  

24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle, Bolu’da görev yapan gazeteciler işadamı Erkan Bektaş’ın ev sahipliğinde Park Kafe’de eğlendiler.  Kutlamaya Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu MÜSİAD Başkanı Abdullah Abat, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu ve Bolu’da görev yapan gazeteciler katıldı.

VELİOĞLU BEKTAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ

24 Temmuz Basın Bayramına özel hazırlanan pastanın kesilmesinin ardından bir açıklama yapan BGC Başkanı Bülent Velioğlu, “Öncelikle bu günümüzü unutmayan ve bizlere böylesine güzel bir sürpriz hazırlayan Erkan Bey’e çok teşekkür ediyorum. Bunun yanında bu davete icabet eden Ak Parti İl Başkanı Nurettin Bey ve Bolu MÜSİAD Başkanı Abdullah Bey’e de teşekkür ediyorum. Gecesi gündüzü olmayan, kamuoyunu bilgilendirebilmek amacıyla bir çok tehlikeyi göze alarak görevini yapan gazeteci arkadaşlarımız en azından bu tür günlerde hatırlanmak istiyorlar. Bizleri hatırlayan tüm dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.  

İNDİRİM KARTI VERİLDİ

Bektaş, Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) üyelerine bayram hediyesi olarak Park Kafe indirim kartı hediye etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.