VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 24 TEMMUZ PAZARTESİ

24 Temmuz 2017

.....................

 1-Mengen ilçesi Babahızır Köyü Ahmetler Mahallesi halkından, Milli Eğitim Müdürlüğü'nden emekli; Veli OĞUZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Babahızır Köyü Ahmetler Mahallesi'nde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından aile mezarlığında defnedilecektir.

2-Seben ilçesi Bozyer köyü halkından, Fatma BOZAN'ın eşi, Bekir BOZAN, Hatice DAĞALAN ve Ayşe YILDIZ'ın babaları; Mehmet Bozan hakkın rahmetine kavuştu.  Cenazesi bugün Seben ilçesi Bozyer köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Kıbrıscık Alanhimmetler köyü halkından, (merhum) Ali AĞUN'un eşi, Mustafa, Efrahim AĞUN, İbrahim ŞAHİN ve Mahire BAYRİ'nin eşi, Hatice Ağun hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Çıkınlar mahallesi Aydın Şenol camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra çıkınlar mezarlığına defnedilecektir.

4-Kıbrıscık ilçesi Belen köyü halkından, (merhum) kamyoncu Necati ISNIK'ın eşi, İsa ISNIK, Hasan ISNIK ve Hatice KOBAN'ın anneleri, Huri ISNIK, Necati ISNIK ve Ebru ISNIK'ın babaanneleri, Hacer GÜLEÇ ve Recep KOBAN'ın anneanneleri; Fadime Isnık hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Aktaş mahallesi burhanbey camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Çamyayla köyü mezarlığına defnedilecektir.

5-Bolu Türk Ocağı yönetim kurulu üyesi Serhan BALKANAL'ın annesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğretim üyesi Zeynep BALKANAL'ın kayınvalidesi, Selin ve Sinem BALKANAL'ın babaannesi; Serap Akbaş hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün kültür camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.