VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERTUĞRUL TRANSFERİYLE İLGİLİ ÇARPICI İDDİA

21 Temmuz 2017

..........................

Boluspor'un Fenerbahçe'den transfer ettiği kaleci Ertuğrul Taşkıran transferi sonrasında spor kamuoyunda farklı dedikodular ve söylentiler yayıldı. www.ensonhaber.com internet sitesi  transferle ilgili çok çarpıcı ifadelerin yer aldığı bir habere imza attı.

İŞTE ENSONHABER İNTERNET SİTESİNİN HABERİ

Valbuena ve Nabil Dirar'ı UEFA Avrupa Ligi kadrosuna dahil edebilmek için oyuncu satmak zorunda olan F.Bahçe ilginç bir yol izledi. Fenerbahçe Kulübü, futbolcusu Mahmut Ertuğrul Taşkıran'ın transferi konusunda Boluspor ile her konuda anlaşma sağlandığını bildirdi.

AÇIKLAMA YAPILDI

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz altyapısından yetişen ve 2010-2011 futbol sezonundan bu yana sarı- lacivertli formamızı giyen Mahmut Ertuğrul Taşkıran, Boluspor ile resmi sözleşme imzalayacaktır. Mahmut Ertuğrul Taşkıran'a bugüne kadar sunmuş olduğu hizmetler için teşekkür ediyor, yeni kariyerinde başarılar diliyoruz" denildi.

BOLUSPOR MU VERDİ F.BAHÇE Mİ BÖYLE GÖSTERDİ?

Sarı-lacivertlilerin Ertuğrul'u 1 milyon euroya sattığı öğrenildi. Yaşanan bu gelişmenin ardından, Boluspor'un yeni kaleci aldığı (Gökhan Değirmenci) ve 1 milyon euro ödeyecek durumunun olmadığı gözönünde bulundurulduğunda akıllara ilginç bir soru geliyor. Sarı-lacivertli kulübün, yeni transferleri listeye yazdırabilmesi için Ertuğrul'u 1 milyon euroya satmış gibi gösterdiği ileri sürüldü. Çünkü kurallar gereği bonservis bedeli ödeyerek Valbuena ve Dirar'ı transfer eden F.Bahçe, bu oyuncuları UEFA listesine yazdırabilmesi için futbolcu satmak zorunda.

YA UEFA FARK EDERSE?

Peki Fenerbahçe'nin izlediği bu yol, UEFA tarafından fark edilirse ne olur? Hatırlanacağı gibi Yıldırım Demirören döneminde Beşiktaş da buna benzer bir uygulamaya gitmiş ancak sahte evrak dosyasının ortaya çıkması nedeniyle Avrupa'dan 1 yıl men edilmişti.

1 yorum yapılmış
  • etinremzi
    21 Temmuz 2017 • 07:50
    1 milyonu bolu vermez Şişirme Aslı varsa tabiki
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.