VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 20 TEMMUZ PERŞEMBE

20 Temmuz 2017

.....................

1-Seben İlçesi Yuva köyü halkından Serkan ve Özkan SAKA'nın babaları, Mahide EYVAZOĞLU Merhum İlhami SAKA ve Mehmet SAKA'nın kardeşleri; Selami SAKA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben İlçesi Yuva Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 2-Bakırlı köyü halkından Merhum İbrahim GÜLER'in oğlu; Selahattin GÜLER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Bakırlı Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 3-Seben İlçesi Kabak köyü sakinlerinden Merhume Ayşe GÜLER'in eşi, Merhum İbrahim GÜLER'in kardeşi, Mustafa, Durmuş, Hüseyin, Adem GÜLER, Arife MENTEŞOĞLU ve Fatma TÜRKEŞ'in babaları, Dursun MENTEŞOĞLU ve Ahmet TÜRKEŞ'in kayınpederi; Osman GÜLER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Seyit Mahallesi Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Kabaklılar Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

 4-Kıbrıscık İlçesi Alan Balı Köyü halkından Merhum Ahmet ISNIK ve Merhume Fedime ISNIK'ın kızı, Nazif İREN'in eşi, Havva YAMAN, Ayşe OFLAZ'ın anneleri, Cemali YAMAN ve Ertuğrul OFLAZ'ın kayınvalidesi, Gülizar, Fahrettin Merhum Hüseyin ISNIK'ın ablası, Ali, İrem, Büşra OFLAZ'ın anneanneleri; Ayşe İREN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Aktaş Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.