VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİR TARAF AÇILDI DİĞER TARAF KAPANIYOR

18 Temmuz 2017

...................

Geçtiğimiz günlerde üst yapı çalışması nedeniyle kapalı olan otoyolun, bu kez de Ankara – İstanbul istikameti kapanıyor. Abant Kavşağı- Kaynaşlı Kavşağı arasında yapılacak üst yapı çalışmaları nedeniyle trafik D-100’e yönlendirilecek.

Geçtiğimiz günlerde otoyolun İstanbul-Ankara istikametinde yapılan üst yapı çalışmalarından dolayı kapalı olan ve Bolu Dağı’nda araç trafiğine neden olan yol çalışmaları bu kez de Ankara – İstanbul istikametinde yapılacak. Abant Kavşağı ile Kaynaşlı Kavşağı arasında yapılacak yol çalışmaları nedeniyle trafik D-100’den sağlanacak. 24 Temmuz’da başlayacak olan yol çalışmaları yaklaşık bir ay sürmesi bekleniyor.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA YAPILDI

Bolu Valiliği’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi,

 “Anadolu Otoyolu Gerede Kavşağı – Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü Hududu arasında muhtelif kesimler ile kavşak kolları ve bağlantı yollarında üstyapı iyileştirmesi, büyük onarım yapılması işi kapsamında Abant Kavşağı- Kaynaşlı Kavşağı arası Ankara-İstanbul istikametinde üstyapı onarımı yapılması amacıyla, 24/07/2017 tarihinde çalışmaya başlanacak olup. 24/08/2017 tarihinde bitirilmesi planlanmaktadır Bu tarihler arasında Ankara- İstanbul istikametindeki trafik akışı Abant Kavşağından D- 100 Devlet yoluna yönlendirilecek, Kaynaşlı Kavşağından Tem Otoyoluna tekrar katılım sağlanacaktır.

2 yorum yapılmış
  • ismail
    18 Temmuz 2017 • 23:59
    sayın valilik yetkilileri, otoyolun kapatılacağı bilgisini veriyorsunuz da ne zaman açılacağı bilgisini neden vermiyorsunuz, yoksa yüklenici firmanın keyfine mi bırakıyorsunuz?
  • adnan
    19 Temmuz 2017 • 02:41
    Kapatacaginiz otoyolun bir şeridinide diğer yöne verseniz ve dağ yolundaki aşırı yuklenmeyi onleseniz olmuyormuş?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.