VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN YILMAZ'DAN O İDDİALARA SERT CEVAP

18 Temmuz 2017

.........................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, son günlerde kimler tarafından çıkartıldığı ve kamuoyuna yayıldığı bilinen “Görevden alındı, “İmza yetkisi alındı” dedikodularıyla ilgili, “İç ve dışarıda bu dedikoduların da sadece benim rakiplerim denen CHP ve diğer partilerden değil, yüzde yetmişi kendi içimden, yüzde otuzu dışarıdan ve müşterek kaynaklı yapıldığını söyleyebilirim. Ben görevimin başındayım. Beni bu göreve de Bolu halkı tayin etti” dedi.

Köroğlu Gazetesi’nden Mehmet Fatih Yalınız’a konuşan Alaaddin Yılmaz, görevden alındığı ve imza yetkisinin olmadığı şeklinde çıkan dedikodulara cevap verdi. Dedikoduları üretenlerin daha önce de kendisi ile ilgili girişimlerde bulunduğunu ancak, sonuç alamadığını, daha sonra da dedikodu yoluna başvurduklarını söyleyen Başkan Yılmaz şöyle konuştu;

“DAHA ÖNCE DE DOSYA HAZIRLADILAR”

“Ben görevimin başındayım. Beni bu göreve de Bolu halkı tayin etti. Önümüzdeki dönemde artık seçim sürecine giriyoruz. Bundan önce beni sevenler, dostlar, benim yerimde gözü olanlar vardı. Geçmişte de biliyorsunuz çok operasyon yapmışlardı. Hatta belediye başkan yardımcılarım da dâhil, hatta il başkanımız ve milletvekilimiz de dâhil olup da, hatta bir başka gazetecinin himayesinde CHP’yi de içine alarak hakkımda yolsuzluk dosyaları hazırladılar. Başbakana, Cumhurbaşkanına, bakanlara gönderdikleri, hatta bir başka dosya ile de benim çok yanlış şeyler yaptığımı yine istihbarat teşkilatından şu an FETÖ’den içerde olacak şekilde, emniyet istihbaratı da içine alarak bundan önce komplolar hazırlanmıştır. Bunlar kamuoyuna yansımadı. Bunlar daha çok Ankara’da benim işimi bitirmeye yönelik çalışmalardı. Bunlardan bir netice alamadı bu gruplar. Seçimlerden önce hatırlarsanız, televizyon televizyon çıkıp, yayın yapan ve benim ne kadar yolsuz, arsız, belediyeyi ve imkânlarını cebe atan bir insan olduğumu ifade eden yayınları gördünüz. Ben dimdik buradayım, ayaktayım.

“NE YAPACAKLAR, DEDİKODU ÜRETECEKLER”

“En çok şikâyet edilen belediye başkanı Allah’a şükür benim. En çok teftiş geçiren, İçişleri Bakanlığı müfettişleri tarafından, aynı zamanda mali anlamda Sayıştay’ın denetiminden geçen ve özel olarak şikâyetler dolayısıyla bakanlıkların teftişlerini geçiren ve çok şikâyetler dolayısıyla da yaptığı her davranışı hukuki anlamda süzgeçten geçiren ve birçok da mahkemeye çıkan bir adamım. Bunların hiçbiri ile beni yıpratamadıklarını gördüler. Bolu Halkı ile benim kucaklaşmamın önüne kimse geçememekte. O zaman ne yapacaklar? Dedikodu üretecekler.”

“DİMDİK AYAKTAYIM, İMZAMI DA ATIYORUM”

“Bolu yaşanabilir bir kent olacak, ben buna imzamı atacağım” diyen Başkan Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü; “Ben geçmişte her şeyi doğru söylediğim halde benim doğru söylediğime bazen inanmadılar, yalana itibar ettiler. Ben hep söylediğimin arkasında oldum. Ben dimdik buradayım, ayaktayım, imzamı da atıyorum, Bolu’yu da yönetiyorum. Ama iç ve dışarıda bu dedikoduların da sadece benim rakiplerim denen CHP ve diğer partilerden değil, %70’i kendi içimden, %30’u dışarıdan ve müşterek kaynaklı yapıldığını söyleyebilirim. Allah onlardan razı olsun. Ama Bolulular da şunu bilsinler ki, Bolu’ya yapacaklarım ve Bolu’daki hedeflerim noktasında canlarını sıkmasınlar, Bolu yaşanılabilir bir dünya kenti olacak. Buna imzamı atacağım Allah nasip ederse, yeter ki Bolu Halkı benim yanımda olsun.”

3 yorum yapılmış
  • 18 Temmuz 2017 • 02:57
    Nedenli dedikodecu millet olduğumuzun kanıtı.
  • ADAM
    18 Temmuz 2017 • 12:04
    Şimdiye kadar neden sustun başkan?
  • YILMAZBEKTA
    19 Temmuz 2017 • 07:18
    SAYIN BAŞKANIM.MEYVALI AĞACI TAŞLARLAR.BUNLARIN HEPSİ ALGI OPERASYONU.BAKIN BENİM BELEDİYE İLE HİÇ İLİŞKİM YOK.AMA 15 YILDIR YAPILANI GÖRÜYORUZ.BİZ BELKİ FARK ETMİYORUZ AMA DIŞARIDAN GELENLER BOLUNUN NASIL DAĞİŞTİĞİNİ SÖYLÜYORLAR.BİRDE ŞU KARADERESUYU GELSE DEĞMEN BİZİM KEYFİMİZE.BU KERVAN YÜRÜYECEK BAŞKANIM. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.