VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BİZ HİÇ KALLEŞ OLMADIK"

16 Temmuz 2017

....................

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Demokrasi Meydanı'nda binlerce kişiye konuşan Bolu Valisi Aydın Baruş, “Biz hiç kalleş olmadık. Biz millet olarak ölümü öldürmüşüzdür” dedi.

Bolu Valisi Aydın Baruş, FETÖ tarafından gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişiminin yıl dönümünde Demokrasi Meydanı'nda vatandaşlara yaptığı konuşmada, milletin canına kasteden hainlerin Türk tarihindeki en büyük ihanetlerden birisini gerçekleştirdiğini ifade ederek, “15 Temmuz’da dış güçlerden teşvik alan hainler Cumhurbaşkanımıza, bayrağımıza kastetmek istediler. Hedef aslında Cumhurbaşkanımız görüntüsünde milli iradeydi. Gölbaşı Özel Harekat Amirliğimize saldırdılar. Burada amaç direncimizi yok etmektir. Onlar zannettiler ki, herkes kendileri gibi ihanet edecek. Bu milletin imanlı polisleri, askerleri vardı” şeklinde konuştu.

“HİÇ KALLEŞ OLMADIK”

“O gece yapılanları anlamak için tarihimize bir bakmak yeterli olacaktır. Cihan imparatorluğu kurmuşuz. Biz tarih boyunca hak ve adalet mücadelesi vermişiz. Kanımızı canımızı vermişiz. Burası nihai vatanımız olmuş. Vatan bizim için uğrunda baş verdiğimizdir. Bizler cesaret ve kahramanlığı ana ilkelerimiz bildik. Biz hiç kalleş olmadık. Biz millet olarak ölümü öldürmüşüzdür”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.