VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FOTOĞRAF SERGİSİNİN ÇADIRDA NE İŞİ VAR...

15 Temmuz 2017

......................

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde Bolu Kent Meydanı’nda kurulan fotoğraf sergisi askeri çadırın içine gizlendi. Bolu Gazeteciler Cemiyetine neden o alanda sergi yaptırılmadığını da anlamış olduk. Bizim aklımızla, fotoğrafları çadırın içine gizleyen aklın örtüşmesi mümkün olamazdı… Resimlerin neden insanların göreceği şekilde meydana yayılmadığını da bir türlü çözemedik.

Bolu’da, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde Kent Meydanı’nda kurulan fotoğraf sergisi bu kadar da olmaz dedirtti. Bolu Valiliği ve Bolu Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlikler Vali Yardımcısı Ahmet Atılgan’ın kordinatörlüğünde hazırlandı. O geceyi ölümsüzleştiren fotoğrafların sergilendiği alana çocuklarıyla giden vatandaşlar meydanda kocaman bir askeri çadırla karşılaştılar. Fotoğraf sergisini göremeyen çok sayıda kişi çevrede bulunanlara sorarak fotoğrafların askeri çadırın içinde olduğunu öğrendiler. Yaklaşık 30 derece sıcaklıkta fotoğraf sergisinin askeri çadırın içine gizlenmesi doğal olarak ilgiyi de azalttı.

AMAÇ NEYDİ, BİZ ANLAMADIK…

Saat 21.30’da Kent Meydanı’nda toplanılarak Demokrasi Meydanı’na kadar “milli birlik” yürüyüşü gerçekleştirilecek. Günün anlam ve önemine vurgu yapmak için en önemli araçlardan birisi olan fotoğraf sergisinin kurulduğu alanda binlerce insan toplanacakken, fotoğrafların bir çadırın içine gizlemekteki amacın ne olduğunu anlayabilmiş değiliz.

BGC’YE NEDEN İZİN VERİLMEDİĞİNİ DAHA İYİ ANLIYORUZ

Bolu Gazeteciler Cemiyetine sergi kurmak için Kent Meydanı’nda alan bulamayan “üstün aklın” nasıl bir organizasyon düzenlediğini görmek için öğlen saatlerinde fotoğraf sergisini ziyaret ettik. Tek kişinin eğilerek zor geçtiği çadırın kapısına gelene dek çevrede aradığımız fotoğrafları biz de başkalarına sorarak bulabildik. Ve gazetecilere neden o alanda sergi yaptırılmadığını da anlamış olduk. Bizim aklımızla, fotoğrafları çadırın içine gizleyen aklın örtüşmesi mümkün olamazdı…

  • FOTOĞRAF SERGİSİNİN ÇADIRDA NE İŞİ VAR...
  • FOTOĞRAF SERGİSİNİN ÇADIRDA NE İŞİ VAR...
  • FOTOĞRAF SERGİSİNİN ÇADIRDA NE İŞİ VAR...
1 yorum yapılmış
  • Gocabolulu
    15 Temmuz 2017 • 09:52
    Havanın yağışlı olma ihtimalinden dolayı, daha korunaklı kapalı çadır seçilmiş olamaz mı?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.