VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALAATTİN ÇAKICI'DAN ÇARPICI 15 TEMMUZ MESAJI

15 Temmuz 2017

.......................

Ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Çakıcı, “Seneyi devriyesine girdiğimiz 15 Temmuz'un 29 Ekim 1923 gibi bir milat olduğunu unutmayın. Topraklarımızda ve Ortadoğu'da hala batının, küresel üst aklın, Vatikan'ın Haçlı seferlerinin devam ettiğini bu aziz millet aklından çıkarmamalıdır” dedi.

Okyanus ötesinin ve Avrupa Birliği’nin başlatmış olduğu haçlı zihniyetinin devletimiz ve topraklarımız üzerinde ki şerefsizce yapılan 15 Temmuz’un seneyi devriyesine girmiş bulunmaktayız.

“BRÜKSEL VE NATO’NUN EMRİNE GİRMİŞ KÖPEKLER”

“15 Temmuz gecesi aziz vatanımız üzerinde en büyük Haçlı seferi uygulanmak istendi. Elbiselerin en şereflisini giymiş, Brüksel ve NATO'nun emrine girmiş FETÖ'nün köpekleri yine elbiselerin en şereflisini giymiş FETÖ'cü polisler PKK-PYD tüm Avrupa birliği kendisine Mesih gibi taptıkları bu gavur imamı olan Fethullah Gülen birleşik devletlerin emriyle öz vatanlarında Haçlılara köpeklik yapmak kaydıyla ülkemizi kan gölüne çevirerek Aziz milletimizin vatansever subaylarımızın, devletine bağlı polislerimizin bu haince saldırıyı ortaklaşa olarak durdurmuşlar ve dünyada bir ilki gerçekleştirmişlerdir.”

“İNSAN BEYNİ BAZI ŞEYLERİ ÇABUK UNUTUR”

“Seneyi devriyesine girdiğimiz 15 Temmuz'un 29 Ekim 1923 gibi bir milat olduğunu unutmayın. Topraklarımızda ve Ortadoğu'da hala batının, küresel üst aklın, Vatikan'ın Haçlı seferlerinin devam ettiğini bu aziz millet aklından çıkarmamalıdır. Hangi siyasi görüşten olursa olsun - fetö ve hdp hariç- Türkiye'de Alevi'si, Sünnisi, Kürt'ü, Lazı Çerkez'i, Türkmen'i Avşar'ı Çepni'si, Arnavut'u,  Boşnağı... aralarında ufak tefek ayrılıklar olsa bile doğru olan millet olarak devletin yanında olmak vatanseverliğin bir göstergesidir.”

“DEVLETİN YANINDA OLMAK ŞEREFLERİN EN YÜCESİDİR”

“Siyasi idareyi ister sevsinler ister sevmesinler, eğer Aziz vatanımızı ve devletimizi seviyorlar ise kibri bir tarafa bırakarak kenetlenerek Müslüman Türkiye cumhuriyeti devletinin gerçek vatandaşı ise Onur ve Şerefi kadar devletine sahip çıkmak, bu zaruri süreçte devletinin yanında olmak Şereflerin en yücesidir. Aziz Türk milletine ve Türkiye cumhuriyetine gönülden bağlı tüm Türk vatandaşlarına saygılarımla arz ederim.”

Not: devletimizi yönetenler ve Aziz Türk milleti! Su uyur küresel şeytanlar uyumaz. İnsan şeklindeki küresel aklı unutursanız daha çok 15 Temmuz'lar yaşarız. 15 Temmuz’daki şehitlerimize vatan sathında terörle mücadele eden yurtiçi ve sınır ötesinde tüm şehitlerimize Rabbimden rahmet diler, gazilerimize de kalbi kutlarım. Selam olsun Allah yolunda Vatan için Şehitlik ve Gaziliği talip olanlara.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.