VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇAKICI'DAN MEKTUPLU KANIT

14 Temmuz 2017

.....................

Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Kenan Ali Gürsel'e silahlı saldırıda bulunan tetikçi Hakan Çillioğlu, 7 Temmuz 2017'de Van'da Cezaevi aracında Adanalı bir mahkum tarafından saldırıya uğramıştı. Hakan Çillioğlu saldırıyı reddetmiş "Benim ülkede yaptığım tüm olaylar belli, hasımlarımın beni öldürme hakkı var. Saygısızlık yapma hakları olmadığını yapamayacaklarını beni tanıyanlar bilir. Dolayısıyla uydurulmuş haberin içeriği doğru değildir." demişti.

Çakıcı ise bu duruma bir mektupla sert bir cevap vermiş "Basında çıkan "Çillioğlu cezaevi nakil aracı ringte yaralandı" Adanalı bir mahkum tarafından yumruklandı" bu haber doğru veya yanlış bilmem. Dayak yiyen dövüldüm demez, Adam olan adam gibi konuşur. Ne yapması gerekiyorsa onu yapar." demişti. Kırıkkale T tipi kapalı cezaevinde kalmakta olan ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı, yapmış olduğu basın açıklamasında Hakan Çillioğlu'nu ağır yaralayan, Bora Toprak'ın cezaevi mektup komisyonunca onaylanan mektubunu basınla paylaştı.

Mektup Alaattin Çakıcı'ya  06/07/2017  tarih de Van Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevinden gönderilmiş.

“CANIM DAYIM” DİYE BAŞLAYAN MEKTUP…

Bora Toprak'ın cezaevi mektup komisyonunca onaylanan mektubunda Hakan Çillioğlu'nu yaraladığını şu sözlerle dile getirmiş "Canım dayım dün hastaneye gittim, gözlerime baktırmak için, iyikide gitmişim. 100 yıl uğraşsam denk gelemeyeceğim biriyle denk geldim, gereken yapıldı. Onun için çok gururlu ve mutluyum. Canım dayım senin yeğenin nasıl spor yaptığını ve güçlü olduğunu biliyorsun.Bir yumrukta hasanelik yaparım." dedi.

“YAŞANAN OLAY MEKTUPTAN ANLAŞILMAKTADIR”

Bu paylaşım ardından bir açıklama yayınlayan Çakıcı " Van'da ringte haberim olmadan gelişen olayla ilgili basında bir yazı çıkmıştı. Gönderdiği mektuptan anladım ki kan bağım olmayan ama kan bağımdan daha yakın yeğenim olan, yeğenim Bora Toprak'ın yaptığını göndermiş olduğu mektuptan anlaşılmaktadır. Mektubun ortasında Van yüksek cezaevi kurumunun imzası da gözükmektedir.  Olmayan bir olay da cezaevi idaresi mektup komisyonu o bölümleri çizer ve iptal eder.

“BEDELİNİ AĞIR ÖDER”

Bahsedilen Hakan Çillioğlu'nun kaş kemiği yarılıp gözleri balon gibi olmuş, elmacık kemikleri kırılıyor yüzünün sağ tarafı yarılıyor, hastaneye kaldırılıyor hastanede dikiş atıldığı Van'daki yetkililer tarafından bilinmektedir. İnsan bir hadise ile karşılaşabilir, yumrukta yer, vurabilirde ama erkek adam böyle bir olay olmadı diye açıklama yapmaz. Delikanlı gibi işin altından kalkar Bora Toprak kendine münhasır bir insandır. Güçlü bir ailesi de vardır, bana ihtiyacı da yoktur ama saçının bir teline kahpece dokunan bedelini ağır öder. (Buda böyle bilinmelidir)" dedi.

  • ÇAKICI'DAN MEKTUPLU KANIT
  • ÇAKICI'DAN MEKTUPLU KANIT
1 yorum yapılmış
  • Kocaadam
    13 Aralık 2017 • 10:59
    Koca çakıciyi n hale soktular adanali dümenden mektup yazmış para koparırım die n bilsin cakici dayısı bunu tüm sitelere yayınlayacak. .cakici çocukluğumuzun Karadeniz'i efsanesi idi olmayan bi olaya adamı kandırdılar. .bu adanali şuan wandan yalan haber yaptı diee ceza alıp başka cezaewi ne gonderildii
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.