VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"DARBE GECESİ MEYDANLARDAYDIM"

12 Temmuz 2017

....................

Haber - Hakan Aydın

FETÖ’ nün Çatı Davası devam ediyor. Davanın bugünkü duruşmasında ifade veren isimlerden kapatılan Savcılar Marketlerinin sahibi tutuklu sanık Harun Savcı, “Darbe girişiminden sonra şehrin ileri gelenleri ile sürekli meydanlarda oldum. Asılsız iddialarla huzurunuzda olmaktan hicap duyuyorum” dedi.

HARUN SAVCININ İFADESİ ŞU ŞEKİLDE…

DARBE GİRİŞİMİNDE MEYDANDAYDIM

Mütevelli heyet üyesi olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Harun Savcı, darbe sonrası tüm birikimlerini kaybettiğini belirtti. Suçlamaları kabul etmeyen Savcı şunları söyledi;

Üzerime atılan suçlamayı kabul etmiyorum. İllegal hiçbir yapıya üye olmadım. 2000 yıllarda ticarete başladım. Bolu genelinde vergi sıralamasında ilk 50’ye giren bir işletmenin sahibi olarak, vatanıma ve milletime hizmet etmeye çalıştım. Hain darbe girişimini lanetlediğimi, desteklemediğimi belirtmek istiyorum. Darbe girişiminden sonra şehrin ileri gelenleri ile sürekli meydanlarda oldum. Asılsız iddialarla huzurunuzda olmaktan hicap duyuyorum.

BEYANLARI KABUL ETMİYORUM

Aleyhime ifade veren İsmail Hakkı Özmen, Ergün Rüzgar, Serkan Özmarka, Sadi Yıldız, İnan Kalaycı, Necati Durukan ve Savaş Yıldız’ın beyanlarını kabul etmiyorum.

CÜZİ MİKTARDA PARAYI HESABIMDA TUTMAZDIM

Bank Asya da hesabım bulunduğu doğrudur. Fakat bu hasep bankaya finansal anlamda destek olmak için açılmamıştır. Hesaplar incelendiğinde mevduat artışının 800 lira, en yüksek rakamınsa 1400 lira olduğu anlaşılıyor. Vergi rekortmeni olan şahsın bankaya destek olacaksa cüzi miktarda parayı hesabımda tutmazdım. Rakamlar daha yüksek olurdu. Ben mevduat artışı yapılaması yönünde herhangi bir çağrı almadım.

ARKADAŞLARINDAN AYRILMAK İSTEMEDİLER

Çocuklarımın iyi bir eğitim almalarını istedim. Fiziksel şartlar, Tam gün eğitim gibi kriterler nedeniyle bahse konu olan okullara çocuklarımı gönderdim. 17/25 Aralık sürecinden sonra çocuklarımı okullardan almak istedim. Ancak arkadaşlarından ayrılmak istemediler. Örgütsel bir bağ kurulabileceğini düşünseydim. Çocuklarıma rağmen okullardan alırdım.

ABONELİĞİMİ İPTAL ETTİRDİM

Ben işim gereği yoğun çalışan biriyim. Ev de televizyon seyredemiyordum. Digitürk aboneliğini çocuklarımın çizgi film izlemeleri için yapmıştım. Bir akşam eve geldiğimde eşim ve çocukların çizgi filimler seyrettikleri Yumurcak TV’nin bu platformdan çıkartıldığını söylediler. Yumurcak TV seyretmeleri için eve uydu alıcısı aldım. Bu nedenle Digitürk boşa çıktı. Müşteri temsilcisinin yönlendirmesi ile aboneliğimi iptal ettirdim. Abonelik iptali için herhangi bir talimat almadım.

GEZİLERİM ÖRGÜTSEL AMAÇL I DEĞİLDİR

Yurt dışı çıkışlarım iş ve turizm amaçlıdır. Bunlardan biri olan Romanya’ya Ali Çoşkun ve Fahrittin  Aydın ile gittiğim turistlik seyahattir. Örgütsel sohbet ve toplantıya katılmadım. Estonya gezisi diğer katılımcılarla gittiğim bir çalıştaydı. Geziye siyasetçi, akademisyen ve iş adamları katılmıştı. Bu gezide suçlamaya konu olabilecek bir faaliyetin olmadı. İtalya’ya şirketimin açtığı unlu mamuller ile ilgili makinelere bakmak için gitmiştim. Arnavutluk’a yaptığım gezide arkadaşlarımla çıktığım turistlik bir gezidir. Örgütsel bağlantısı yoktur.

ANİMASYON ORGANİZASYONLARINA KATILDIM

Belirtilen tarihlerde tesadüf eseri Asya Termal’in devre mülk kısmında ailemle konaklamam mevcuttur. Otelin havuzlarında çocuklarım ile yüzdüm.  Otelin animasyon organizasyonlarına katıldım.  Bu esnada BTSO ve BOSİAD’dan tanıdığım isimlerle karşılaştım. Herhangi bir toplantıya katılmadım. Dini sohbetlere katılmadım. Katıldığım tek toplantılar BTSO ve BOSİAD toplantılarıdır. Buralarda da Bolu’ya neler yapılabilir diye konuşmalar yapılmıştır. Örgütsel konuşmalar yapılmamıştır.

DEDİKODULAR ÜZERİNE İSTİFA ETTİM

BOSİAD’a kendimi ve ticaretimi geliştirmek için üye oldum. Bir dönem başkan yardımcılığı görevinde bulundum. Derneğin isminin bir takım dedikodulara karışması üzerine istifa ettim.  Bu istifamı da basın açıklaması ile kamuoyuna duyurdum.

14 yorum yapılmış
  • Alikoc
    12 Temmuz 2017 • 07:57
    Adam bence masum.savcılar açılsın.bolu kan kaybetti
  • lhamiAKCA
    12 Temmuz 2017 • 09:32
    Alikoc sen nerenin ürünüsün ? Bu adamın FETO grubunda ilk 5 te oldugunu bütün bolu biliyor..
  • Merak
    12 Temmuz 2017 • 10:00
    Pardon ama devletin başındakiler hoca efendimiz diye ağlayıp ellerini öperken bi sonrası kandırıldık diye kenara çekilirken bu sıradan vatandaş öğretmen, doktor, memur da dini bir harakete hizmet ediyoruz diye kandırılmış olamazlar mı? Neler döndü neler dönüyor bi çare bilemeyiz, Allah herşeyi gören bilendir...
  • Serkan
    12 Temmuz 2017 • 10:22
    Yalan hepsi daha dune kadar curuk zeytin satiyodunuz bi anda zengin oldunuz sizin fetocu oldugunuzu boluda bilmeyen yok vatan hainleri
  • Hibrahim
    12 Temmuz 2017 • 10:39
    Sucsuz yere eger 1 senedir içerdeyse cok yazık,adam herseyımı kaybettim diyor , savcılar market pahalıydı ama hizmet ve kalitesi üst düzeyde idi , bolu malesef degerli bir işletme kaybetti, gidecek temiz bir market bulamıyoruz,
  • Bolu14
    12 Temmuz 2017 • 10:49
    Bu adam boluda fetonun aslarindandi herfirsatta fetocu oldugunu dile getiren birsahisti babasi sohbetlerde vaaz veren ve herkesi o sohbetlere davet eden biriydi eger bunlar darbeyi yapsaydi bunlarin yanina selamla yaklasilmazdi
  • bolulu
    12 Temmuz 2017 • 13:50
    La Alikoç bu fetöcülerin hepsi masum,askerlere tatbikat var demişler..esnaf tesadüfen toplantılarda bulunmuş..1 dolarları düğün salonundan toplamışlar..falan filan ...
  • hibrahm
    12 Temmuz 2017 • 16:11
    bolu14 sendemı sohbetlere gıderdın :) nerden bılıyorsun vaaz verıp davet ettığını
  • KoAli
    12 Temmuz 2017 • 16:55
    AliKoç Fetocular kan kaybediyor olmasın ? Bir arkadaşın sorduğu gibi sen nerenin MALISIN ? Boluda Bakkaldan bozma dükkan ile market işine başlayıp en pahallı marketler zincirine 10 seneden kısa bir sürede nasıl ulaştı sanıyosun bu masum Adamcağızı :)) Benim mahalle bakkalı 15 senedir halen versiye defteriyle gariban mahalleliyi idare ederken bu zihniyet feto sayesinde buralara geldi.
  • Yarenler
    12 Temmuz 2017 • 23:10
    Bu adam ne kadar suçluysa devleti yönetenlerde o kadar suçlu,devleti yönetenler ne kadar masumsa bu adamda o kadar masum.Kandırıldık diye isin içinden siyriliyorsa biri bu adamlara denecek tek laf yok...
  • hasan
    13 Temmuz 2017 • 01:03
    ne kadar yalancılar bu fetöşler...
  • ibrahim
    13 Temmuz 2017 • 01:38
    Çok yoğun çalışıyorum tv izleyemiyorum diyen adam yurt dışında Fink atıyor oh yawrum sıkıştı dimi
  • Bolu14
    13 Temmuz 2017 • 10:02
    Malesef o donemde ekmek davasinda marketinde calisiyordum
  • OuzBozok
    15 Temmuz 2017 • 00:04
    2 akpli siyasetçi 2 belediye başkanı ismini verseydi beni bunlar götürdü deseydi beraat ederdi o kadar parası var zekası yok bu savunma o adama kalın kaçar;)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.