VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HASAN UMUR'DAN İKA'YA FETÖ İMASI

12 Temmuz 2017

.......................

Bolu’da FETÖ’nün Çatı Davası görülürken, tutuklu sanık Hasan Umur mahkemede çarpıcı  sözlerin yer aldığı bir ifade verdi. Umur, kendisi aleyhinde ifade veren İzzet Baysal Devlet Hastanesi eski Başhekimi doktor Hüseyin İka’la ilgili olarak, “Malum yapıyla bu kadar ilişkili olan ve genel müdür olduğum şirketin sahibiyle yakın ilişkilerini bildiğim ve yurtdışı seyahatlerine giden, başhekim olduğu dönemde aklanmak için örgüte muzahir yapıların ortak açıklama yaptığı şahıstır” dedi.

 “MALUM YAPIYLA İLİŞKİSİ OLAN ŞAHIS DIŞARIDAYKEN, ŞAHSIM TUTUKLUDUR”

Highway Alışveriş Merkezi eski Genel Müdürü Hasan Umur, “Hakkımda tanıklığı bulunan Hüseyin İka’nın beyanlarını hiçbir şekilde kabul etmiyorum. Eşimin tayinine ilişkin etkili şahıslarla görüşmem olması örgüt faaliyeti gibi gösterilmeye çalışmış. Türkiye ortamında eşimin tayinini etkili ve yetkili insanlarla görüşmemi suç gibi gösterilmesi doğru değildir. Malum yapıyla ilişkili olduğumu ve genel müdür olduğum şirketin sahibiyle yakın ilişkilerini bildiğim ve yurtdışı seyahatlerine giden, başhekim olduğu dönemde aklanmak için örgüte muzahir yapıların ortak açıklama yaptığı şahıstır. Kendisini kurtarmak için ben ve eşim hakkında mesnetsiz iddialarda bulunmuştur. Malum yapıyla bu denli ilişkisi olan şahıs dışarıdayken, şahsım tutukludur. Hüseyin İka isimli şahıs siyasi parti içinde bir varlık mücadelesi gütmektedir. Hala milletvekili olan bir şahısla siyasi çekişmeleri nedeniyle beni kullanmaktadır.Benim üzerimden mevcut milletvekilini yıpratmak için de aleyhime ifade verdiğini düşünüyorum” dedi. 

Haber - Hakan Aydın - Bolu Takip Gazetesi

1 yorum yapılmış
  • enol
    12 Temmuz 2017 • 06:44
    senin durumunda olan çok kişi var. Gerçek fetocular dışarıda geziyor. akp lilere dokunamıyor mahkemeler korkudan. ne diyelim akp adaleti.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.