VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALAATTİN ÇAKICI'DAN SERT CEVAP

10 Temmuz 2017

.......................

Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Kenan Ali Gürsel'e silahlı saldırıda bulunan tetikçi Hakan Çillioğlu, Van'da Cezaevi aracında Adanalı bir mahkum tarafından saldırıya uğramıştı. Çakıcı cezaevinden mektup göndererek Hakan Çillioğlu'na sert tepki gösterdi. 

Hakan Çillioğlu olay sonrasında bir açıklama yollayarak "Değerli hemşerilerim, değerli dostlar basına yansımış olan haberler asılsızdır. Dolayısıyla uydurulmuş haberin içeriği doğru değildir." demişti.

Bu açıklamaya Ünlü Kabadayı Alaaddin Çakıcı sert bir cevap verdi.

Neyin havasını atıyorsun. Türkiye'de herkes benim yaptığım hadiseleri biliyor" diyorsun. Kenan'ı öldürdüm, 20 dakika sonra aynı cezaevinde 2 akrabam olan suç ortaklarımı kaybettin.  Ölen akrabalarının intikamını niye almadın. Cezaevi nakil aracı ringte gelişen olay doğru veya yanlış, haberim yok. Akıllı ol.Hasım, hasım gibi davranır. Eğer ringte dayak yemişsen, sana yakışan inkar değildir. İşin altından kalabiliyorsan kalkmaktır.

Ünlü Kabadayı Alaaddin Çakıcı açıklaması şu şekilde

"Basında çıkan "Çillioğlu cezaevi nakil aracı ringte yaralandı" Adanalı bir mahkum tarafından yumruklandı" bu haber doğru veya yanlış bilmem.

Dayak yiyen dövüldüm demez, Adam olan adam gibi konuşur. Ne yapması gerekiyorsa onu yapar.

CAN GÜVENLİĞİ İLGİLİ İÇERDEN KAPI YAPTIRMIŞ

Hakan Çillioğlu ben Kartal cezaevinde yatarken, sana Eskişehir'de  içerden kapı yaptırmıştı cezaevi... Can güvenliği ile ilgili. Anahtarı da sendeydi. O gün ki tüm mahkumlar bilir bunu.

BU İŞLERE SEBEP SEDAT PEKER'DİR

Bana mektup yazdığın Eskişehir cezaevi kayıtlarında ve Kartal Cezaevi kayıtlarında belli. Mektup hala bende.

Fotokopisini de Atalay Cebesoy'a verdim. Şahin'de biliyor.

Orada Kenan Ali Gürsel'den bahsetmeden, "Benimde iki suç ortağımı ve akrabamı öldürdüler. Bu işlere sebep Sedat Peker'dir, benim de hasmımdır" diye yazmıştın.

SENİ YILLARCA İZLEDİM.

Orada Kenan Ali Gürsel'le ilgili hiç bir açıklama yapmadın.

Senin Bayrampaşa olayından sonar, aynı cezaevinde Ferdi Haybet, iki suç ortağını (Akraban oluyormuş) hayatlarını kaybetmesine sebep oldun.

NEYİN HAVASINI ATIYORSUN.

"Türkiye'de herkes benim yaptığım hadiseleri biliyor" diyorsun. Kenan'ı öldürdüm, 20 dakika sonra aynı cezaevinde 2 akrabam olan suç ortaklarımı kaybettin. Ölen akrabalarının intikamını niye almadın. Cezaevi nakil aracı ringte gelişen olay doğru veya yanlış, haberim yok.

AKILLI OL

Hasım, hasım gibi davranır. Eğer ringte dayak yemişsen, sana yakışan inkar değildir. İşin altından kalabiliyorsan kalkmaktır. Şeref ve onurlu insanlar yazdığı mektubu inkar etmezler. Bu mektubu sana yazmadım. 17 yıl evvel yazdığına da cevap bile vermedim. Basın açıklaması da sinkaf yaptın. Madem yaptın, üstü kapalı değil, her insanın bir ismi var, ismi ile hitap edilir.

İnkar edebilirsin, Kenan'ın ölümünden 20 dakika sonra iki yakınını aynı cezaevinde kaybediyorsun. Yalanlasan da tutanaklarda sabit, mahkeme kayıtları var. 11 ay sonra seninde benim hasımımdır dediğin kişinin  aynı cezaevinde iki arkadaşı ölüyor, 8 ağır yaralısı var, nedense kimse ölülerine sahip çıkmıyor. Kimse ölülerine sahip çıkmıyor.

Ölen arkadaşlarına sahip çıkmayanlar ve inkar edenler, adamlıktan bahsedemezler. Bazı insanlar bir şeyler yaptı doğru, ama ölülerine sahip çıkmadılar. Cezaevindeki mahkumlar mektup veya faksla iletişim halindeler.  Böyle bir olay yoksa, seni hastanelik eden mahkum böyle bir olay var veyahut yok diye açıklama yapar.

Bu kadar basit.

İnsanoğluna saldırı olur, bana da  Edirne'de tezgah kurdular. DHKP-C ve idare. DHKP-C'lin yumruğunun yarısı isabet etti. Gardiyana ve DHKP-C2ye vurdum belden yukarı. Mahkemem devam ediyor. DHKP-C'liden 5 yıl Gardiyandan 7,5 yıldan yargılanıyorum. Yarım vurulan yumruğu inkar etmiyorum.. Mahkemede bile insan yumruk yer, gereğini de yapar. Seni dövmüşse gereğini niye yapmadın?

İki akrabanın intikamını niye almadın?

Sağmacılarda ölenlerle ilgili intikam almak sana düşer. Bencilce hava atmamak gerekli. 17 yıl evvel Aladdin'e mektup yazıp " Sedat Peker benim hasmım, iki akrabamı kaybettim,  Sedat senin hemşerin,  " adam hemşerisini satar mı?

Alaattin Çakıcı'nın yeğeni  Kenan Ali Gürsel'i öldüren Hakan Çillioğlu  kimdir? olayın geçmişi...

Kenan Ali Gürsel, ikinci müdürün odasına giderken, Hakan Çillioğlu da revire çıkmak istedi. Gardiyanların gözetiminde D17 koğuşundan alınıp, 425 metrelik ana maltayı geçtikten sonra görüş odasına getirildi. Buradaki metallere duyarlı kapıdan geçirilip, üst katında revir bulunan idari bölüme alındı.  Alaattin Çakıcı'nın yeğeni  Kenan Ali Gürsel ve  Hakan Çillioğlu  karşılaştı.

Hakan Çillioğlu, ikinci müdürün odasının önündeki koridorda, Kenan Ali Gürsel'e üç el ateş etti. Ve , Kenan Ali Gürsel orada öldü. Aynı cezaevinde 20 dakika sonra , Kenan Ali Gürsel'in suç ortağı Ferdi Heybet Hakan Çillioğlu'nun koğuşunu bastı. Bu baskında Hakan Çillioğlu'nun halasının ve dayısının oğlu olan iki kişiyi öldürdü. Koğuştan maltaya çıkarak çatışmaya devam ediyor. Bu çayışma sonucu iki kişiyi ağır yaralıyor ve orada hayatını kaybediyor.

Bayrampaşa Cezaevi'nde yaşanan bu büyük çatışma sonucu her iki taraftan 8 kişi ölüyor. 1999'da yaşanan bu olaydan bir yıl sonra  Bayrampaşa Cezaevi'nde  B - 7 koğuşunda kalan 10 mahkum tarafından ziyaret dönüşü  Kenan Ali Gürsel'in arkadaşlarına pusu kuruluyor. Kenan Ali Gürsel arkadaşları ise karşı taraftan 2 kişiyi öldürüp 8 kişiyi ağır yaralıyor.

 

6 yorum yapılmış
  • Erturul
    10 Temmuz 2017 • 11:29
    Soz üstüne söz olmaz
  • UurKESGN
    10 Temmuz 2017 • 14:30
    Reis Allah sağlıklı uzun ömürler versin
  • eypkrohlu
    1 Mayıs 2018 • 05:44
    intikam.almak.isteyen.çoktan.alirdl.demekki.gerekmiyormu$.ölen.öldüyle.kaldl.bu.alemde.ne.kabadayilar.gelip.geçti.benïm.bildihim.kabadayl.mert.olur.biz.hasmlmlzl.karle$çe.öldürmeyiz.vurursak.adam.gibi.hasmlml.vururum.ben.kenan.ali.gürselin.tezesinin.ohluyum.evli.ikitane.çocuhum.var.samsunluyum.benim.açlk.adresim.bu.benim.yorumlarlm.bu.
  • Tarik
    16 Nisan 2020 • 05:59
    Kimse donup sormuyor sen veli kucuk evlatligi degilmisin soytari burada ne isin var
  • Ugur
    7 Mayıs 2020 • 04:05
    Olum reise laf atanim amina koyim alattin babamiz sen cok yasa herkes yaltinin bedelini odicek cakici reis sana canim feda
  • KemalCan
    6 Ağustos 2020 • 12:58
    Alaattin abi dünde yanındaydık bugün de yanındayız bedel ödemesini de biliriz ödettirme seni de biliriz sen rahat ol kardeşlerin her zaman seninle
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.