VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU DERNEĞE SAHİP ÇIKALIM

10 Temmuz 2017

.......................

Bolu Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, İzzet Baysal Caddesi üzerindeki yerinde düzenlenen açılış töreni ile hizmete başladı. Açılışa, Bolu Valisi Aydın Baruş, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Garnizon Komutanı Albay Muammer Alper, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit yakınları ve davetliler katıldı.

Dernek açılışında bir konuşma yapan Bolu Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Erol Akbaş, derneğin kurulmuş olmasının, şehit aileleri ve gaziler arasındaki iletişim ve kaynaşmanın sağlanması için bir lütuf olduğunu ifade etti.

“TEK ÇATI ALTINDA…”

Akbaş, “Yeni bir dernek olmamıza rağmen şu ana kadar Bolu’da bulunan bütün şehit aileleri, gazi ve gazilerimizin yakınlarına ulaşarak ailelerin tanışmasını sağlamış bulunmaktayız. Aziz şehitlerimizin aileleri, gazi ve gazi yakınlarımız bugün tek çatı altında toplanmaları birlik olmaları sonucu aynı duyguları yaşadıklarını bu vatan ve millet için verdikleri bedelin ne kadar kutsal olduğunu ve gurur duyulacak bir şeref olduğunun bilincine varılmasını sağlamıştır. Derneğimizin açılışında destek veren başta Sayın Valimize, Belediye Başkanımıza, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüze teşekkür ediyoruz” dedi.

 

  • BU DERNEĞE SAHİP ÇIKALIM
  • BU DERNEĞE SAHİP ÇIKALIM
  • BU DERNEĞE SAHİP ÇIKALIM
  • BU DERNEĞE SAHİP ÇIKALIM
1 yorum yapılmış
  • ahmetylmaz
    11 Temmuz 2017 • 04:05
    vatan ve mıllete hayırlı olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.