VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALGI ÇETESİ YALANLARIYLA YİNE İŞ BAŞINDA

10 Temmuz 2017

.........................

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte her dönem Bolu’da ortaya çıkan algı çetesi yine sahnede. Çetenin hedefi her dönem olduğu yine Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz oldu. Yılmaz’ın görevden alındığı ve imza yetkisinin olmadığı şeklinde sokaklarda dedikodu yayan çete önümüzdeki süreç için şimdiden yalanlarıyla algı peşine düştü.

Özellikle seçim dönemlerinde bir araya gelerek karşılarına aldıkları siyasiler aleyhine algı oluşturmaya çalışan Bolu’nun “Algı çetesi” yaklaşık 2 aydır görevinin yine başında. Seçimlerde kendi adaylarının ismini vermeden karşısına çıkabilecek siyasiler için uydurma söylentiler çıkaran bu çetenin hedefi yine Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz oldu. Siyasi ahlaktan yoksun oldukları sürekli tescillenen bu çete için, halka yapılan hizmetlerin hiçbir öneminin olmaması kamuoyu tarafından alışılmış durumda.

ALGI YALANIYLA BAŞLADI

Çetenin ilk yalanı Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın görevden alınarak yerine kayyum atandığı oldu. Kendi adamları aracılığıyla kulaktan kulağa yaydıkları kayyum yalanı vatandaşların aldırış etmemesiyle boşa çıkarıldı. Her gün karşılarında gördükleri Bolu Belediye Başkanı’nı kirletemeyeceklerini anlayan algı çetesi bu kez de başka bir yalanla kulakta kulağa oynayama başladılar.

İMZA YETKİSİ ALINDI İLE DEVAM ETTİLER

Kayyum yalanı ile emellerine ulaşamayan algı çetesi bu kez daha farklı bir yol izleyerek Bolu Belediye Başkanı’nın imza yetkisi alındı yalanına başladılar. Sokakta “Kayyum yokmuş ama imza yetkisini kesin almışlar” şeklinde uşaklarına laf taşıtan çete, bu kez de Başkan Yılmaz’ın önüne gelen dosyalara attığı imzaları duyunca boşa düştüler.

O İŞLER GEÇMİŞTE KALDI

Siyasetçisinden iş adamına doktorundan esnafına kadar bir araya gelen algı çetesi anlaşılan yeni Türkiye’yi hala anlayabilmiş değil. Geçmişte yaptıkları ayak oyunlarıyla insanlara leke sürmeye çalışan bu çete 15 Temmuz’da hainlerin başlarına gelenlerin kendi başlarına gelmeyeceğini mi zannediyor.

Herkes her makama aday olabilir. Sandık kurulur ve çıkan sonuca herkes riayet eder. Ama kim olursa olsun ister Ak Partili ister CHP’li isterse MHP’li, koltuk uğruna insanlar hakkında yalan yanlış algı oluşturmak ne insanlığa sığar ne de adamlığa…

2 yorum yapılmış
  • AliGLBUNAR
    10 Temmuz 2017 • 08:28
    Ak partiden CHP ye, Ak Partiden HDP ye akla gelmeyen oyunlar dizisi yapılıyor, Örneği Anjkara belediye Başkanı Adalet mitinğini 75 Bin göstererek küçümsüyo Atataürk'ün ailesine olmadık iftiralar atılıyor. Müslümansak doğrusu neyse onu söylemek hayır bu siyaset karşı tarafı yıpratmak deniyorsa: Burada Yılmaz Başkana da yapılanları rıd siyaset olarak görmeli.Ama yinede Yalan ,iftira atmak söylemek insanlıkla bağdaşmadığı gibi Müslümanlıkla hiç bağd
  • zgrcetin
    10 Temmuz 2017 • 10:55
    Lutfen arkadaslar boyle yalanlara itibar etmeyin cunku soyle bi yalan var cobanin biri yalan yalan soyler surekli evim yandi diye koylu iki sefer gider cobanin evi felan yanmaz 3cude cobanin evi gercekten yana koy ortasina gider evim yaniyor der ama kimse inanmaz bunlar o cobanida gecti yukarda soyluyolar yalani asagi carsiya geliyolar kendi soyledikleri yalana bu seferde kendileri inaniyolar sayin arkadaslar itibar etmeyin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.