VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖLCÜK GÖRENLERİ BÜYÜLÜYOR

9 Temmuz 2017

.........................

Bolu'nun doğal güzelliklerinden olan Gölcük Tabiat Parkı hafta sonu tatilcilerin akınına uğradı. Tatilciler muhteşem doğasıyla büyüleyen tabiat parkında bol bol resim çektirirken bazıları da balık tutmayı tercih ettiler.

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden biri olan Gölcük Tabiat Parkı havaların ısınmasıyla birlikte tatilcilerin akınına uğradı. Hafta sonlarını doğa ile içi içe geçirmek isteyen tatilciler Gölcük'e gelerek keyifli anlar yaşadılar. Göl çevresinde yürümeyi tercih eden tatilcilerin yanı sıra bazı tatilciler ise gol araçları ve bisikletlerle göl turu attılar.

“KARTPOSTALLARDA GÖRDÜĞÜMÜZ YER”

Olta balıkçılığının serbest olduğu Gölcük Tabiat Parkı’nda aileler çocuklarıyla birlikte balık tutmanın da zevkini yaşadılar. Piknik alanlarının dolup taştığı Gölcük’te ağaçların gölgesine kurulan sofralarda tatilciler mangallarını da yakarak güzel bir hafta sonu geçirdiler. Mersin ve Adıyaman gibi sıcak illerden Bolu’ya gelen tatilciler, Gölcük’ün doğa harikası bir yer olduğunu belirterek, “havanın 25 derecelerde olması çok güzel. Kartpostallarda gördüklerimizi burada yaşıyor olmak daha farklı oluyor. Yaşam kalitesini çok güzel artıran bir yer. Hava sıcaklığı insanları hayatından bezdirmediği için insanlar da mutlu. Herkese tavsiye ediyoruz” şeklinde konuştular.

  • GÖLCÜK GÖRENLERİ BÜYÜLÜYOR
  • GÖLCÜK GÖRENLERİ BÜYÜLÜYOR
  • GÖLCÜK GÖRENLERİ BÜYÜLÜYOR
  • GÖLCÜK GÖRENLERİ BÜYÜLÜYOR
  • GÖLCÜK GÖRENLERİ BÜYÜLÜYOR
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.