VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 9 TEMMUZ PAZAR

9 Temmuz 2017

..................

1- Karaçayır Mahallesi halkından, Çimento Fabrikası'ndan emekli Merhum Ahmet KÖROĞLU'nun eşi, Akın, Tekin ve Çetin KÖROĞLU'nun annesi; Fahriye KÖROĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

2- Seben İlçesi Kaşbıyıklar Köyü halkından, Hesna YILMAZ'ın eşi, Nejla SÖZKESEN, Nimet AK, Fatma ÇİFTÇİ, Natık YILMAZ, Nasır YILMAZ'ın babaları, Metin SÖZKESEN, Emrah YILMAZ, Büşra YILMAZ, Kübra YILMAZ ve Arda YILMAZ'ın dedeleri, Sabahattin SÖZKESEN, Şakir AK, Ülviye YILMAZ ve Zelvinaz YILMAZ'ın kayınpederi; Arif YILMAZ Hak'kın rahhmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Seben Merkez Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası merkez mezarlığına defnedilecektir.

3- Pazarköy halkından Feridun AYDEMİR ve Amcası Kamil AYDEMİR Hak'kın rahhmetine kavuşmuştur.  Cenazeleri bugün Pazarköy'de kılınacak ikindi ve cenaze namazının ardından aile mezarlığında defnedilecektir.

4- İhsaniye Mahallesi halkından, Merhum Mustafa ARSLANATA'nın eşi, Merhum Aydın, Murat ve Aynur ARSLANATA'nın anneleri, Mustafa, Yalçın, Sude ve Sena ARSLANATA'nın babaanneleri, Yusuf ve Serhat ALTUCU'nun anneanneleri; Ayten ARSLANATA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Kültür Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.