VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

15 TEMMUZ İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

8 Temmuz 2017

...................

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu,  FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde düzenlenecek programla ilgili bilgiler verdi. Davarcıoğlu, “Bolu Valiliği ile beraber yürütülen 15 Temmuz anma programı dolu dolu ve halkın programı olacak. Bu program hiçbir siyasi parti programı olmayacak halkın programı olacak” dedi.

Bolu Belediyesi ve Bolu Valiliğinin ortaklaşa düzenlediği 15 Temmuz anma programı netleşmeye başladı. Program ile ilgili bilgiler veren Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, 11 Temmuz’da başlayacak olan program 16 Temmuza kadar devam edecek ve halkın bir programı olacağını söyledi. Davarcıoğlu, yapılan kahramanlıkların resim sergileri ve sinevizyon gösterisi ile hatırlatılacağı ve milli duyguları kabartacak bir program olduğunu vurguladı.

“SİYASİ PARTİ PROGRAMI OLMAYACAK”

Davarcıoğlu, “15 Temmuz’da halkımız büyük bir kahramanlık göstermiştir ve bizde bu kahramanlığa yakışır bir program düzenlemek için titizlik ile çalışıyoruz. Program kısman netleşse de yeni eklemelerde olacaktır. Programlar  11 Temmuz’da başlayacak olan program 16 Temmuz’a kadar devam edecek. 11 Temmuz’da Siteler Camisinde, ikindi namazından önce okunacak mevlit ile başlayacak olan program dolu dolu devam edecek. Bu program Valilik ve Belediyenin ortak düzenlediği halkın bir programı olacak. Bu programlar içerisinde üniversitenin de düzenleyeceği konferanslar olacak, 14 ve 15 Temmuz’da Kent Meydanı’nda ve Demokrasi Meydanı’nda etkinlikler olacak. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız canlı bağlantı ile konuşmalarını yapacaklar. Bizde bu konuşmaları halkımıza en iyi şekilde sunacağız. Kahramanlık dolu milli duygularımızı kuvvetlendirecek birbirimize olan bağları güçlendirecek bir program ile halkımızın karşısına çıkacağız. Bu program hiçbir siyasi parti programı olmayacak halkın programı olacak, tüm sivil toplum kuruluşları da bu programda olacak, bir bütün olacağız.”

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.