VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 8 TEMMUZ CUMARTESİ

8 Temmuz 2017

......................

1- Çele Bağışlar Köyü Kadılar Mahallesi halkından Merhum Durmuş ÖZTÜRK'ün eşi, Şaziye ÖZTÜRK'ün kardeşi, Merhum Dursun ÖZTÜRK'ün teyzesi;  Ayşe ÖZTÜRK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Çele bağışlar köyü Kadılar mahalle camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

2- Mudurnu İlçesi Çamurlu Köyü halkından Gülşen KAYABAŞI'nın eşi, Müzeyyen DEMİRTAŞ'ın kardeşi, Ömriye, Gönül ve Murat KAYABAŞI'nın babaları, Mustafa, Nurşen, Kadriye ve Bedriye'nin dayıları; Ali KAYABAŞI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Mudurnu Çamurlu Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3- Hıdırşeyhler Köyü halkından Hacer KESER'in eşi, Tahrime MAZAKOĞLU, Hikmet KESER, Fatma AYHAN, Ayşe ÖZBUNAR ve Suat KESER'in babaları, Fahrettin MAZAKOĞLU, Süleyman AYHAN ve Nizamettin ÖZBUNAR'ın kayınpederi; Mehmet KESER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Hıdırşeyhler Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4- Sultanbey Köyü sakinlerinden Emine KALAYCI, Cemalettin Bilici ve Kemalettin BİLİCİ'nin babaları, Merhume Fatma SARAÇ'ın kardeşi, Ali Osman BİLİCİ'nin abisi; Mustafa Bedri BİLİCİ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Sultanbey Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Sultanbey Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.