VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 7 TEMMUZ CUMA

7 Temmuz 2017

..........................

1-Dörtdivan İlçesi Yağbaşlar köyü Mursallar mahallesi halkından, Mustafa SOYKAN'ın eşi, Mustafa SOYKAN, Bahar KANDEMİR, Seher KANDEMİR ve Döndü CEYLAN'ın annesi; Şerife SOYKAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Dörtdivan Yağbaşlar Köyü Mursallar Mahalle Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 2-İhsan DOĞRAMACI'nın eşi, Seher NAYCI, İsmail ve Şenol DOĞRAMACI'nın anneleri, Cem ve Cansu NAYCI'nın anneanneleri, Volkan, Merve ve Tuğçe DOĞRAMACI'nın babaanneleri, Hüseyin  NAYCI, Hülya ve Teslime DOĞRAMACI'nın kayınvalideleri;  Hatice DOĞRAMACI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası  Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

3-Gerede İlçesi halkından Merhum Ahmet ve Şerife ÇOMÇALI'nın oğlu, emekli öğretmen Havva ÇOMÇALI'nın eşi,  Sezai ve Uğur ÇOMÇALI'nın babaları, emekli öğretmen; Hidayet ÇOMÇALI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Gerede Merkez Yeni Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Gerede Merkez Mezarlığı'na defnedilecektir.

 4-Gerede İlçesi Dursunfakı Köyünden Merhum Nuri Cemali Şimşek'in eşi, Ünit Ayçicek, Musa Serim ve Ömer Candan'ın kayınvalidesi; Fatime ŞİMŞEK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Dursunfakı Köy Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 5-Gerede İlçesi Birinciafşar Köyünden, Prof.Dr Halis Bilge ve Muhlis Bilge'nin babaları; İsmail BİLGE Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Birinciafşar Köy Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.