VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 6 TEMMUZ PERŞEMBE

6 Temmuz 2017

...................

1-Mudurnu İlçesi, Yazılar köyü,Topallar mahallesi halkından Merhum Mustafa TÜRKMEN'in eşi,Yakup,Hamza TÜRKMEN, Ayşe ÜNLÜ,Zeliha GÖKÇAY ve Merhum Mustafa Ali TÜRKMEN'in anneleri; Fatma Huriye TÜRKMEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu Yazılar köyü Topallar Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

2-Borazanlar mahallesi halkından Hacı Yusuf BARUTÇU'nun eşi,Sevil,Kemal,Muharrem ve Sibel BARUTÇU'nun anneleri; Sevim BARUTÇU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Borazanlar Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Borazanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

3-Mudurnu İlçesi,Çavuşderesi köyü halkından Fatma ÜNAL'ın eşi,Mükerrem, Kadriye ve Mehmet ÜNAL'ın babaları,Okan ve Hakan ÜNAL'ın dedeleri,Hidayet ELİK ve Yaşar ERGÜN'ün kayınpederi; Hayri Turan ÜNAL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu İlçesi Beşkavak Mahallesi Merkez Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

4-Seben İlçesi Kaşbıyıklar köyü Kaş mahallesi halkından Merhum Mehmet ALDEMİR'in eşi,Hasan ALDEMİR ve Sabahat ÖZYÜN'ün anneleri,Nilüfer,Sermin ve Fahrettin ALDEMİR'in babaanneleri,Orhan ÖZYÜN'ün kayınvalidesi,Uğur ve Tuğçe ÖZYÜN'ün anneanneleri; Hanife ALDEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben Kaşbıyıklar Köyü Kaş Mahallesi Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.