VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TUNCAY ALNIAK'IN ACI GÜNÜ

5 Temmuz 2017

.......................

Bolu Barosu eski Başkanı Avukat Tuncay Alnıak'ın kız kardeşinin eşi avukat Özgür Aksoy Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir boşanma davasında vurularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Bursa'nın Gemlik ilçesinde eşinden boşanan Musa Güler eski eşini, bir avukatı ve bir polisi vurarak intihar etti. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan avukat Özgür Aksoy yaşamını yitirdi.  Öldürülen avukat Özgür Aksoy’un, Bolu Barosu Avukatlarından Tuncay Alnıak’ın eniştesi olduğu öğrenildi. Yaşamını yitiren avukat Özgür Aksoy için Bursa Adliyesinde tören düzenlendi.

DAVAYA BAKMIYORDU

Gemlik İlçe Belediyesi’nde CHP’li Meclis Üyesi olarak da görev yapan Avukat Özgür Aksoy’un eşi Çiğdem Alnıak Aksoy, kardeşleri Onur ve Önder Aksoy tabuta sarılarak gözyaşı döktüler.  28 gün önce ikinci kez baba olan 44 yaşındaki Özgür Aksoy'un Güler'in nafaka ve icra davalarına bakmadığı, sadece davaya bakan İbrahim Sarı adlı avukatla aynı büroyu paylaştığı öğrenildi. İbrahim Sarı, “mal paylaşımı ile ilgili davaya ben baktım. Aynı hukuk bürosunda görev yaptığım ve dava ile hiç bir ilgisi olmayan Özgür ağabeyim öldürüldü” dedi.

  • TUNCAY ALNIAK'IN ACI GÜNÜ
  • TUNCAY ALNIAK'IN ACI GÜNÜ
  • TUNCAY ALNIAK'IN ACI GÜNÜ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.