VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KİMSE FETÖ'CÜ OLDUĞUN KABUL ETMİYOR

5 Temmuz 2017

......................

Haber: Hakan Aydın - Ebru Eyvazoğlu  - Bolu Takip Gazetesi

Bolu’da FETÖ’nün çatı iddianamesinde yer alan isimlerin yargılanmasına devam ediliyor. Tutuklu sanık mobilyacı Ali Coşkun, örgütün 17-25 Aralık sonrasında Kızılcahamam’da yaptığı toplantıyla ilgili, “Ben otele hangi niyetle gittiğimi izah ettim. Sayıca fazla Bolulunun aynı tarihte orada olmasına dair söyleyeceğim bir şey yok. Denk gelmiş” dedi.

Ali Coşkun hakkındaki iddiaları reddederek, “Örgüt üyeliği suçlamasını kesinlikle kabul etmiyorum. Mobilya sektöründe hizmet veriyorum. Hain darbe girişimi ve hiçbir terör eylemini kesinlikle tasvip etmeyen, ihanet etmeyen ve yasa dışı hiçbir eylemim olmamasına rağmen işyerimdeyken tutuklandım. 10 aydır tutuklu bulunuyorum” dedi.

ALEYHİNDEKİ İFADELERİ YALANLADI

Ali Coşkun, Sadi Yıldız, Naci Yıldız, Savaş Yıldız ve İnan Kalaycı’nın da iddiaları ile ilgili olarak, “Aleyhimde ifadelerde bulunan Sadi Yıldız’ı Kosgeb destekli Makedonya gezisinde tanıdım. Onun dışında bir tanışıklığımız olmamıştır. Makedonya gezisi ise benim ufkumu açan ticari ve turistik bir gezidir. 2001 yılında sohbetlere katıldığım iddia edilmiş. O dönem kalıcı işyerim bile yoktu. Mudurnu’dan yeni gelmiştik. Yine 2001’de Urfa gezisine gittiğim söylenmiş. Böyle bir geziye de asla katılmadım. Cemaat mensubu olduğum iddia edilerek adım verilmiştir.Bu tamamen yalan ve iftiradır. Yine Asya Termal Otel’deki strateji toplantısına katıldığım iddialarını da kabul etmiyorum. Benim olmadığım bir toplantıda nasıl ismim zikrediliyor? İnan Kalaycı ile Yurdaer Mutfak Merkezi’nin işletmecisi olduğundan tanışıyorum. Ailemle kahvaltıya gittiğim oldu ve oğlumun düğününü orda yaptım. Oradan bir tanışıklığım olmuştur. Ancak iddia edildiği gibi bir iftar ve cemaat toplantısına katılmadım” dedi.

ŞEVKET KAHRAMAN 5 AY YANINDA ÇALIŞMIŞ

Örgütün il imamı olduğu iddia edilen Şevket Kahraman’la ilgili iddianamede yer alan iddialar hakkında savunma yapan Ali Coşkun, “Bu kişi şubemde 5 ay çalışan bir elemandı. Satış elemanı olarak çalıştı. Şahsı gizlemek isteseydim o dönemde sigortasını yapmazdım. Yeni bir showroom açmıştık ve eleman işi bırakmıştı. İşlerimiz çok yoğundu. Bayisi olduğumuz firma,üniversite mezunu bir eleman olmasıkriteri koydu. Bunu bulamadığımız için de yüzde 2 kesinti yapıyordu. Şevket Kahraman da işe başvuranlardan biriydi. Üniversite tahsili ve işe istekli oluşu, bayisi olduğumuz firmanın kriterlerini de karşılamış olması nedeniyle işe aldık ve 5 ay bizimle çalıştı. Ancak hakkında başka bir şey bilmiyorum. Daha önceden Polat A.Ş.’de çalıştığını bilmiyordum” diye konuştu.

200 BOLULUYLA TESADÜFEN KARŞILAŞMIŞ

Ali Coşkun Kızılcahamam’da Asya Termal Otel’de yapılan strateji toplantısına katılmadığını belirterek, “Asya Termal Otel’de kalmamızın sebebi kaplıca kültürünü sevmem ve dinlenme amaçlıdır. Narven, Sarot ve Antalya’da termal tesislerde kaldık. O dönemde de Asya Termal Otel revaçtaydı. Çocukları Cuma akşamı gönderdikten sonra Cumartesi de ben gittim. Pazar öğlen de geri döndük. Sadece ailemle vakit geçirdim. Kayıtlardan da görülebilir” dedi. Mahkeme Başkanının “Aynı gün 200 Bolulunun daha kaplıca kültürünü sevmesi ve aynı otelde kalması manidar değil mi?” şeklindeki sorusu üzerine “Ben otele hangi niyetle gittiğimi izah ettim. Sayıca fazla Bolulunun aynı tarihte orada olmasına dair söyleyeceğim bir şey yok. Denk gelmiş” ifadelerini kullandı.

5 yorum yapılmış
  • Alko
    5 Temmuz 2017 • 11:04
    Artık sı ya sı le r ı sorguda,görmek ıstıyoruz
  • Ayesayar
    5 Temmuz 2017 • 11:05
    Sı yası fetoculer hesap verın
  • toto
    6 Temmuz 2017 • 04:29
    Sıkıysa sen git de. adamlar 10 aydır kapalı ceza evinde tutuluyor,bırakın da kendilerini savunsunlar.
  • bolulu
    7 Temmuz 2017 • 10:30
    Ali bey in iyi niyetine ve ticari kişiliğine laf söyleyecek yoktur iftira atanlar utansın terörist diyenler utansın.
  • hala
    10 Temmuz 2017 • 22:08
    Siyasi ve gercek fetocular artik ortaya cikin ve erkekce dürüstce itiraf edin bu oyunu size biz kurduk deyin masum insanlarin cocuklarin vebalini kaldiramazsiniz yoksa halk okarak bunu bekliyoruz biraz da olsa imaniniz varsa bunu yaparsiniz....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.