VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇAPA TRANSFERLERİ DEĞERLENDİRDİ

4 Temmuz 2017

......................

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Ümit ediyorum hepimiz için hayırlı bir sezon olur. Hem Boluspor için hem de Türk futbolu için” dedi. Çapa 3 oyuncuyla atılan imzayı da değerlendirdi.

Boluspor  2017–2018 futbol sezonu hazırlıklarına önceki gün başladı. Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Fuat Çapa yurt dışında seminerin ardından takımla ilk antrenmanını yaptırdı. Kırmızı beyazlıların Teknik Direktörü Fuat Çapa, akşam antrenmanı öncesi açıklamalarda bulundu.

“ÜMİT EDİYORUM HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI BİR SEZON OLUR”

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, kampı değerlendirmek için çok erken olduğunu belirterek, “Geçtiğimiz hafta Perşembe günü sezonu açtık. Zaten ilk 2–3 gün sağlık kontrolleri falan öyle geçti. Esas çalışmaya bugünden itibaren başlayacağız. Ümit ediyorum hepimiz için hayırlı bir sezon olur. Hem Boluspor için hem de Türk futbolu için” ifadelerine yer verdi.

“HEPİMİZİN EN ACI NOKTASI VEYA TAKIMIMIZIN EN ACI NOKTASI”

Takıma yeni katılan İshak Çakmak, Gökhan Değirmenci ve yeni sözleşme imzalanan Guido Koçer ile ilgili de görüşlerini aktaran Çapa sözlerini şöyle tamamladı: “Guido geçtiğimiz sezon bizle beraberdi. Kendi göstermiş olduğu performanstan da gayet memnunduk. Çünkü devre arası geldiğinden sonraki sürece bakıldığında çok kolay bir süreç değil. Devre arası gelip, takıma adapte olabilmek, katkı sağlayabilmek. Guido zaman zaman oynadığı karşılaşmalarda çok iyi oynadı, zaman zaman beklentimizin altında kaldı. Bu sezon takımla birlikte hazırlık dönemi geçirdikten sonra eminim geçtiğimiz sezondan daha farklı olacak. İshak için orta sahaya dinamizm getireceğini düşündüğümüz bir oyuncu. Çünkü geçtiğimiz yıllarda sürekliliği olan bir oyuncu. Orta sahadaki rekabet ortamını biraz daha artıracak. Gökhan’da geçtiğimiz sezon yaşamış olduğumuz sıkıntıları söylemeye gerek yok. Hepimizin en acı noktası veya takımımızın en acı noktası, sıkıntı yaşadığımız hiç beklemediğimiz pozisyon. Bu sezonda tecrübeli bir arkadaşla değerlendirmeyi düşündük. Gökhan ile sözleşme imzaladık. Hepimizin için, Gökhan için, bizler için hayırlı olsun.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.