VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 4 HAZİRAN SALI

4 Temmuz 2017

....................

1-Gölyüzü Mahallesi halkından Merhum Şaban KARAGÖZ' ün eşi, Merhume Muhsine AKAYOĞLU'nun Kardeşi, Merhum Prof. Şadi KARAGÖZ ve Merhume Şadan KARAGÖZ' ün Anneleri, Oliver Tolga KARAGÖZ' ün Babaannesi, Mehmet Bülent SÜALP ve Ahmet Tunç SÜALP'in Anneanneleri; Zatiye KARAGÖZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Aşağı Soku Aile Mezarlığı'na defnedilecektir.

 2-Tekkedere köyü halkından Merhum Mustafa ŞANLI'nın eşi, İsmet ŞANLI'nın annesi; Emine ŞANLI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Tekkedere köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 3-Seben İlçesi Alpağut Köyü halkından Merhum Fadime Sınmaz'ın eşi, Şükran Gülenç'in babası, Ali Gülenç'in kayınpederi; Tevfik SINMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben İlçesi Alpağut Köy Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Gerede İlçesi İnkoy eşrafından Mehmet Birgören'in hanımı Sanude BİRGÖREN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün İnköy Köy camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Gerede İlçesi Bahçedere Köyünden Merhum ali Uçar'ın eşi, Yakup ve Veysel Uçar'ın annesi; Afife UÇAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün yeni Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 6-Aşağısoku mahallesi halkından Merhum Saip SEZER'in eşi, Saime KALAYCI ve İsmail SEZER'in anneleri, Cemil, Celal SEZER'in ablaları Merhum bekçi Mehmet ve Müneffer SEZER'in gelini, Amet ve Mücahit CEYLAN'ın ablası; Münevver SEZER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Aşağısoku Mahallesi Aşağısoku Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Aşağısoku Mezarlığı'na defnedilecektir.

 7-Seben İlçesi Solaklar köyü halkından, Hediye YILMAZ'ın eşi, Ünal, Emine YILMAZ ve Ayşe YAZGAN'ın babaları, Abdullah YAZGAN'ın kayınpederi, Taner, Zafer YAZGAN, İlker ve İlknur YILMAZ'ın dedeleri; Razi YILMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Keskinli Mezarlığı'na defnedilecektir.

 8-Mudurnu İlçesi Taşkesti Beldesi halkından Kocaçomak Küme evleri eşrafından Rafiye Cantürk'ün eşi, Sami, Siyami Cantürk'ün ve Sevim Tura'nın babaları; Mustafa CANTÜRK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Kocaçocak Küme Evleri Mezarlığı'na defnedilecektir.

9-Dörtdivan İlçesi Aşağısayık köyü halkından, İlhan, İrfan ve Celal GÜNDOĞAN'ın babaları, çarşı esnaflarından Hasan URAL'ın eniştesi; Kadir GÜNDOĞAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Aşağısayık köyü mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.