VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DA 3 İMZA BİRDEN...

3 Temmuz 2017

.....................

Boluspor 3 oyuncu ile sözleşme imzaladı. Kırmızı beyazlı ekibimiz, geçtiğimiz yıl Giresunspor’dan kadroya katılan Guido Koçer ile 1 yıl, Balıkesirspor’dan orta saha İshak Çakmak ile 2 yıl, Gaziantepspor’dan kaleci Gökhan Değirmenci ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Boluspor’un Karaçayır’da bulunan tesislerinde düzenlenen imza törenine, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, yönetim kurulu üyeleri, Bolusporlu taraftarlar ve basın mensupları katıldı.

“KALAN 4 TRANSFERİMİZİ RENKLERİMİZE BAĞLAYACAĞIZ”

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, “Bugün yeni sezonda dış transferde 3 futbolcumuzla masaya oturduk. İlk transferimiz Balıkesirspor’dan gelen eski oyuncumuz İshak Çakmak, kendisi ile 2 yıllık mukaveleye imza atacağız. Daha sonra geçen sene aramıza katılan Guido Koçer ile bu sene tekrar beraberiz. Bugünde Gaziantespor’dan kalecimiz Gökhan Değirmenci ile 2 yıllık mukavele imzalayacağız. Bu sene 1 veya 2’inci sırada olma açısından en az 6 yeni transfer konusunda mutabakata varmıştır. 3 futbolcumuzu bugün renklerimize bağlayacağız. Kalan 4 transferimizi de 1 hafta 10 gün içinde renklerimize bağlayacağız” dedi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.