VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALAADDİN YILMAZ'DAN ÇOK SERT TEPKİ

3 Temmuz 2017

....................

Bolu Belediye başkanı Alaaddin Yılmaz, iki gazetede çıkan  ‘Şehir şebeke suyunun mikroplu olduğu ve binlerce kişinin hastaneye gittiği’ yönündeki haberlere tepki gösterdi. Yılmaz, “Buradaki tek sıkıntı Alaaddin Yılmaz sıkıntısı. İki yerde çıkıyor bunlar. Alaaddin Yılmaz’ı kötülüyorum diye Bolu’yu kötüleyen yapılar. Bizi sıkıştırmak için yapılan haberdir. Yalan haberdir” dedi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Şehir şebeke suyunun mikroplu olduğu” yönündeki haberlere çok sert tepki gösterdi. Yılmaz, yapılan haberlerin yalan olduğunu belirterek, “Bir haber çıkmış. Binlerce kişi hastaneye gitti diye. Şu an edindiğimiz bilgiye göre, 11 kişi gitmiş hastaneye. Basın edebi ahlakı açısından bu haberin ne ifade ettiğini bilmiyorum. Buradaki tek sıkıntı Alaaddin Yılmaz sıkıntısı. İki yerde çıkıyor bunlar. Alaaddin Yılmaz’ı kötülüyorum diye Bolu’yu kötüleyen yapılar. Bizi sıkıştırmak için yapılan haberdir. Yalan haberdir. Ama şunu bilmeleri lazım. Biz her zaman yardımcı olmaya çalıştık. Ama benim aleyhimde karşı cephe alarak duruyorlar” diye konuştu.

“HATA VARSA KOY BELGESİNİ ORTAYA”

“Ben dimdik bir adamım hayatım boyunca hiç yamulmadım. Beni yamultacak adamda çıkmadı. İnşallah çıkar bende eğilirim. Ama bu yapılar ben belediye başkanı olduğumdan beri beni bükmeye çalışıyorlar. Fazla sıkmasınlar. Bana zevk verir ama onları acıtır. Ben hep dik ve dimdik duracağım. Beni her türlü kötüleyebilirsin ama Bolu’nun adını lekeleme fırıldaklığını kimse gösteremez. Üzülüyorum. Bende tavır koyunca da kimse viyaklamsın. Belediye hata yapabilir mi? Yapabilir. Koy belgesini ortaya. Alaaddin Yılmaz hata yapabilir mi? Koy belgesini ortaya ama binlerce kişinin hastaneye gittiği ve bu sıcaklarda bu haberi yapmak ne insanlığa, ne ahlaka, ne gazeteciliğe sığar.” 

1 yorum yapılmış
  • bolulu
    3 Temmuz 2017 • 08:24
    Valla sayin baskanim tek sikinti yollar yollar cok bozuk
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.