VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY ERDOĞAN'DAN YARDIM İSTEDİ

2 Temmuz 2017

.......................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Cumurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Amerika ziyaretinde çıkan kavga sonrasında tutuklanan Yeniçağalı Sinan Narin için Erdoğan'dan yardım istedi.

Bolu Takip Gazetesi'nden Hakan Aydın'ın haberine göre, Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği Rezidansı önünde meydana gelen kavgaya karıştığı için tutuklu bulunan Yeniçağalı Sinan Narin, 17 gündür cezaevinde. Ak Parti 117. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılan İl Başkanı Nurettin Doğanay, toplantının basına kapalı kısmında Narin’in 17 gündür Amerika’da haksız şekilde tutuklu bulunduğunu belirterek Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’dan yardım istedi. Narin’le ilgili bilgileri alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, danışmanlarına talimat vererek Narin’e hukuki destek verilmesini söyledi.

DOĞANAY, CUMHURBAŞKANINA İLETTİ

Ak Parti 117. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılan Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Amerika’da tutuklu bulunan Sinan Narin’in durumunu Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletti. Basına kapalı bölümde Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşen İl Başkanı Doğanay, 17 gündür tutuklu bulunan Narin için yardım istedi. Narin’le ilgili bilgileri danışmanlarına not aldıran Cumhurbaşkanı Erdoğan, acil olarak hukuki destek verilmesini ve Narin’in bir an önce serbest bırakılması için diplomatik girişimlerde bulunulması talimatını verdi.

1 yorum yapılmış
  • AliGlbunar
    2 Temmuz 2017 • 06:03
    Üzüldüm yabancı bir ülkede yapılan yürüyüşler ve protesteleri nasl oşacağını bir karışıklık olduğunda kim engelleyeceği belli neden kavgaya karıştıki af da yok ihşallah amerikan adaleti tecelli olurda yakında çıkar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.