VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 2 TEMMUZ PAZAR

2 Temmuz 2017

...................

1- Yüzüncüyıl İlköğretim Okulu Eski Müdürü Aydınkent Sitesi ve Gerede halkından Beyhan HÖKEREK'in eşi, Aylin ve Selin HÖKEREK'in babaları, Emekli Öğretmen ve İdareci; Mustafa HÖKEREK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Gerede Merkez Yeni Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Toplar Mezarlığı'na defnedilecektir.

 2- Mudurnu Taşkesti İğneciler Köyü halkından, Hadiye ÖZTÜRK'ün eşi, Mehmet, Yunus, Sefer ÖZTÜRK ve Muradiye FIRAT'ın babaları; Mehmet ÖZTÜRK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Mudurnu Taşkesti İğneciler Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3- Sandallar Mahallesi sakinlerinden İdris EKŞİOĞLU'nun eşi, Rahime, Ahmet, Nihat EKŞİOĞLU'nun anneleri, Ahmet, Adil SEYMEN, Fatma KAYMAN'ın kardeşi; Nezaket EKŞİOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sandallar Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

4- Mudurnu İlçesi Seyrencik Mahallesi sakinlerinden Fatma YAHŞİ'nin oğlu, Nevin DİLER'in kardeşi, Barlas GÜLER'in babası, Bolu Belediyesi'nden emekli; Ercüment Melih GÜLER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Muğla Dalyan'da öğle ve cenaze namazından sonra defnedilecektir.

2 yorum yapılmış
  • ENVERGLCANEMORYUKMUH
    2 Temmuz 2017 • 11:00
    GEREDE MIZIN VE BOLUMUZUN MEDARI IFTAHARLARINDAN EM.ÖĞR. MUSTAFA HOKEREK KARDESIMIZIN ÖLÜMÜNE ÇOK ÜZÜLDÜM. GENCLIGIMDE ÖĞRETMENLER LOKALINDE BRIC OYNARDIK.SAYGIDEGER KARDEŞIME ALLAH RARMET EYLESIN.MEKANI CENNET OLSUN. BIR FACE KARDESIM DAHA VEDA ETTILER.SEVGILI ESI HOCANIM KARDESIMIZE ,EVLATLARINA,DOSTLARINA SABIRLAR DILERIM.AYRICA BUGUN VEFAT EDEN DIGER ILCELERDEKI CENAZE SAHIPLERINE DE SABIRLAR DILERIM.SAYGILARIMLA.
  • OrkideErdoan
    5 Aralık 2022 • 15:11
    Yıllardır arayıp durdum okula kadar gittim aradım defalarca ama ulaşamadım simdi burda buldum çok üzüldüm çok kıymetli değerli bir ogretmenimdi allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun eşi Beyhan hanım benim sınıf hocamdi eyer yaşıyorsa kendisini çok görmek istiyorum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.