VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 01 TEMMUZ CUMARTESİ

1 Temmuz 2017

.....................

1- Bahçelievler Mahallesi halkından, Devlet Su İşleri’nden Emekli İsmet Ayhan’ın Eşi, Suat Ayhan, Murat Ayhan ve Şükriye Oruç’un Anneleri, Meral Ayhan, Fatma Ayhan ve Mehmet Oruç’un Kayınvalidesi; Refika AYHAN Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler Camii’nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığı’nda defnedilecektir.

2- Kıbrıscık halkından Merhume Emekli Öğretmen Gülseren Tekmen’in Eşi, Tansel ve Cansel Tekmen’in Babaları, Emekli Orman Bölge Şefi; Mete TEKMEN 29 Haziran 2017 tarihinde İstanbul’da Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kültür Mahallesi Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazında sonra Şehitler Mezarlığı’nda toprağa verilecektir.  

3-Gölköy köyü halkından, Fatma ÇETİN'in eşi, SGK'dan emekli İsmail ÇETİN, Fatma ŞENER, Hatice KAHRAMAN, Emine KODALOĞLU, Safiye ÖZVARLIK ve Nimet YILMAZ'ın babaları, İbrahim ŞENER, İbrahim KAHRAMAN, Satılmış KODALOĞLU, Mustafa ÖZVARLIK ve Satılmış YILMAZ'ın kayınpederi; Niyazi ÇETİN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sümer camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Gölköy köyü mezarlığına defnedilecektir.

4-Banaz köyü halkından Merhum Hasan KEŞLİOĞLU ve Merhume Sabiha KEŞLİOĞLU'nun kızı Aşağısoku mahallesi halkından Cemal KAZAN'ın eşi, Abdullah ve Yusuf KAZAN'ın anneleri, Emine ve Ayşe KAZAN'ın kayınvalidesi; Seher KAZAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Hacı Nakkaş Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

 

 5-Kıbrıscık İlçesi Çökeler köyü halkından Merhum Bayram CENGİZ'in eşi, Belediyeden emekli Bekir, Bayram, Kamil CENGİZ ve Satı ISNIK'ın anneleri, Zahide, Düriye CENGİZ ve Arif ISNIK'ın kayınvalidesi, Ali, Osman, Muharrem GÜLEN, Ayşe GENCAY ve Fadime AYDOĞAN'ın kardeşleri, Mehmet, Tevhide, Salih, Melike, Özlem, Özge, Ebru ve Elif'in babaanneleri; Hatice CENGİZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün  Çıkınlar Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

6-Gölyüzü Mahallesi halkından; Kevser DEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sarıcalar Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

7-Yukarı Karaköy mahallesi halkından Merhum İsmail Hakkı YILMAZ ve Emine YILMAZ'ın oğlu, Fatma YILMAZ'ın eşi, sulama birliği personeli Orhan YILMAZ ve Burhan YILMAZ'ın babaları; Abdullah YILMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yukarı Karaköy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Karaköy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.