VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ VE BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR ETTİLER

28 Haziran 2017

.......................

Haber: Ebru EYVAZOĞLU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştirdiği Adalet Yürüyüşü’nün Bolu etabında, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın verdiği talimatlarla güvenlik ve hizmet noktasında elinden geleni yaparak misafirperverlik gösterdiğini söyleyen Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve CHP İl Başkanı Kazım Karsu, Başkan Yılmaz’a teşekkür ettiler. Özcan ayrıca, “Vali beyden de huzurevi ziyareti için bir istekte bulunduk ve yarım saatte dönüş yaparak hazır denildi. Üzerlerine düşeni yerine getirdiler” dedi.

 

 “DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI KENDİSİNE YAKIŞANI YAPMIŞ”

Düzce’deki su kesintisi olayında da Bolu Belediyesi’nin eleştirilmesinin doğru olmadığını ile getiren Tanju Özcan, “O tesis Bolu sınırı geçildikten sonra sınırda bir tesis. Kaynaşlı Belediyesi’nin sınırlarına giriyor. Bolu Belediyesi yapmamış bunu. Ancak nerde olursa olsun böylesine barışçıl bir yürüyüşü engellemeye çalışmak, mola için kapılarını açan bir ticari tesise su kesintisi uygulamak, ya da yürüyüşçülerin dibine gübre dökerek rahatsız etmeye çalışmak tarafsız vatandaş tarafından, yapanlar açısından sıkıntı doğuruyor. İnsanlar ayıplıyor. Yürüyüşçülerin Kaynaşlı ve Düzce Belediye Başkanına ne zararı var? Madem bu yürüyüşü çok önemsemiyorsun neden rahatsız oluyorsun? Rahatsız olmaları bizi mutlu ediyor. Yürüyüşün amacına ulaşmaya başladığını gösteriyor. Düzce’de daha ağır tahriklerde bekliyordum ve bu yüzde gübre dökmelerini espri olarak kısmen demokratik bir tepki olarak da nitelendirdim.  Hoş olmadı. Düzcelilerin misafirperverliğine yakışmadı. Tabi bunu Düzcelilerin tamamına mal etmiyoruz. Çok sayıda Düzceli vatandaşımızdan da destek aldık. Düzce Belediye Başkanı da bu tür şeyleri geçmişte yapan, yapabilecek yapıda, kendisine yakışanı yapmış. Ama öyle veya böyle ona oy vermiş olan çok sayıda Düzceliyi üzdü bu eylem” diye konuştu.

VALİ VE BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR ETTİ

Tanju Özcan da “Belediye Başkanımızın yaptıklarından kısmen bilgi sahibiydim. Ama çok daha fazla yardımcı olduğunu da öğrenmiş oldum. Teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bir şeyi doğru yaptıklarında teşekkür etmeyi biliyoruz. Vali beyden de huzurevi ziyareti için bir istekte bulunduk ve yarım saatte dönüş yaparak hazır denildi. Üzerlerine düşeni yerine getirdiler. Hepsine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

“KILIÇDAROĞLU’NUN KAHVALTI YAPTIĞI KÖYÜ BAŞKAN YILMAZ TEMİZLETTİ”

CHP İl Başkanı Kazım Karsu da, “Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a teşekkür ediyorum. sebebi de şudur. Bize çok yardımcı oldu. Sayın Genel Başkanımızın kahvaltı yaptığı köyü akşamdan temizletmesi, oranın bakımını gerçekleştirmesi güzel bir davranıştır. Atatürk Orman Parkı’nı kendisinden rica ettim. Orada bizim konaklama şartlarımızı kolaylaştırdı. Hatta bana ‘Bolu sınırları içinde istediğiniz gibi, istediğini yerde konaklayabilir ve istediğini hareketi yapabilirsiniz’ dedi. Tır parkını yine Belediye Başkanımız ve Şoförler Odası Başkanı Nihat Alpat Öztürk müsaade edip buraları bize tahsis ettiler. CHP adına teşekkür etmek boyun borcudur. Çok destek verdiler. Kaynaşlı’daki işletme de epeydir kapalı bir tesisti. Belki o yüzden kapalı da olabilir suyu. Ama orayı tahsis etmek büyük bir jestti. Hepimizin kusurları olabilir, ama bazılarını da görmemek gerekir diye düşünüyorum” dedi.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.