VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

REKOR SICAKLIKLAR GELİYOR

27 Haziran 2017

.........................

Uzun süre soğuk ve yağmurlu havanın etkisinde kalan Bolu ve çevresinde sıcak hava etkisini fazlasıyla göstermeye başladı. Önümüzdeki 1 hafta içersinde rekor sıcaklık etkili olacak.   

Libya üzerinde gelen çöl sıcakları Türkiye’nin büyük bir bölümünü etkisi altına alırken, bu sıcaklardan Bolu’da etkilenecek. Bolu’da sıcaklık 35 dereceyi gösterecek. Bayram için birçok ile sıcaklık artışı uyarısında bulunan meteoroloji işleri, bayram sonrasında da hava sıcaklığının artarak devem edeceği uyarısında bulundu. Özellikle hafta sonu ile birlikte etkisini artıracak olan hava sıcaklığı Pazar günü 35 dereceye ulaşacak. Hissedilen nem oranı ise 40 ila 50 arasında olacak. Bolu’da son 5 günlük hava tahmini şu şekilde;

Çarşamba günü en düşük sıcaklık 13 en yüksek sıcaklık 31 derece, Perşembe günü en düşük sıcaklık 13 en yüksek sıcaklık 31 derece, Cuma günü en düşük sıcaklık 14 en yüksek sıcaklık 33 derece, Cumartesi günü  en düşü sıcaklık 13 en yüksek sıcaklık 34 derece ve Pazar günü en düşük sıcaklık 17 en yüksek sıcaklık 35 derece olacak. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.