VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"ALAADDİN YILMAZ’LA YARIŞMAK İSTERİM"

27 Haziran 2017

.....................

Haber: Bülent Velioğlu

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, 2018 yılının bahar ayında yapılacağı kulislerde konuşulan yerel seçimlerde aday adayı olacağını sinyalini verdi. Özcan, “Başkan adayı olmam halinde karşımda tekrar Alaaddin Yılmaz’ı görmek isterim. Şu an mevcut milletvekili görevini yürütüyorum. Şartlar uygun olursa ve parti görev verirse aday olacağım” dedi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Ramazan Bayramı Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan Tanju Özcan, önümüzdeki dönem yapılacak yerel seçimlerde belediye başkanlığına aday gösterilmesi halinde  karşısında aday olarak mevcut Belediye Başkanı AK Partili Alaaddin Yılmaz’ı görmek istediğini söyledi.

“ŞARTLAR UYGUN OLURSA..”

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerin öne çekilerek 2018 yılına alınmasına ilişkin bir çalışma olduğunu duyduklarını ve genel olarak siyasi partilerin yerel seçimlerin öne alınması konusunda pozitif yönde tavır takındıklarını söyledi. Seçimlerin öne alınması durumunda kendisinin belediye başkanlığı için aday adayı olmasını isteyenler olduğunu ifade eden Tanju Özcan, “Bu konuda arkadaşlarımla, vatandaşlarla ve parti merkeziyle oturup değerlendirmemi yapacağım. Bugüne kadar ben aklımdakini paylaşmakta sakınca görmedim. Nasıl bir karar ortaya çıkarsa vakit geçirmeden topluma açıklayacağım. Böyle bir fikir kafamda hiç yok diyemem ama kesin olarak da ‘önümüzdeki belediye seçimlerinde adayım’ şeklinde birşey söyleyemem. Şu an mevcut milletvekili görevini yürütüyorum. Şartlar uygun olursa ve parti görev verirse değerlendiririm” şeklinde konuştu.

“RAKİP OLARAK YILMAZ’I İSTERİM”

“Farazi düşünceler üstüne konuşmak istemem ama eğer aday olursam rakibinin mevcut Belediye Başkanı olmasını tercih ederim. Çünkü 15 yıllık belediye başkanlığının hesabını verecek. 15 yıl sonunda partisi tarafından aday gösterilmeyip başkanlığını böyle bırakmasını tercih etmem. Partisi göstermeli ve o da 15 yıllık belediye başkanlığını ibra etmeli. Kişisel anlamda Alaaddin Yılmaz ben siyaseten başladığımdan bu yana en iyi tanıdığım siyasetçi. Hangi kulvarda yarışırsam yarışayım ilk tercihim Alaaddin Yılmaz olur. En iyi bildiğin rakip senin için yenilmesi en kolay rakiptir.”

“ERCOŞKUN’UN KAFASINDAN GEÇİYOR”

“Eğer aday olursam kimle yarışacağıma ben karar veremem. AK Parti içinde değerli siyasetçiler var. Ali Ercoşkun’un da belediye başkanlığının kafasından geçtiğini düşünüyorum. Kim olursa olsun benim için farketmez.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.