VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 27 HAZİRAN SALI

27 Haziran 2017

..................

1- Mengen İlçesi Hacıahmetler Köyü Kediler Mahallesi halkından Fatma YÜCEL’in eşi, Davut YÜCEL, Ayşe, Serpil, Sema ve Yeliz Hanımın Babaları, Muhammed ALDAL ve Mehmet YÜCEL’in dedesi; Halil İbrahim YÜCEL (72) Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Tabaklar- Yazıyaka Camii’nde kılınacak ikindi ve cenaze namazının ardından Kediler Mahallesi Mezarlığı’nda defnedilecektir.

2- Seben ilçesi Kabak Köyü halkından, Fatma ÇAMLIBEL'in eşi, İsmail ÇAMLIBEL, Bayram ÇAMLIBEL ve Huriye AYDIN'ın babaları, Mehmet Ali AYDIN'ın kayınpederi, Elif, Ladin ÇAMLIBEL ve Okan AYDIN'ın dedeleri, Devlet Su İşleri’nden emekli; Mehmet ÇAMLIBEL Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Merkez Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığı’na defnedilecektir.

3- Okçular Köyü halkından Merhume Mükerrem YILDIZ'ın eşi, Halil YILDIZ, Emine KARTALLIOĞLU ve Mürvet IŞIK’IN babaları, Seyfettin KARTALLIOĞLU ve Belediye personeli Durmuş IŞIK'ın kayınpederi; Kazım YILDIZ Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Okçular Köyü Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4- Nuhlar Köyü halkından, Fatma BOYACIOĞLU'nun eşi, Mehmet, Ahmet ve Nuri BOYACIOĞLU'nun babaları, Sabriye, Mucadiye ve Hatice BOYACIOĞLU'nun kayınpederi, Orman İşletmesi’nden emekli; İsmail BOYACIOĞLU Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Nuhlar Köyü Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 5- Tabaklar Mahallesi halkından Merhum Emekli Öğretmen Hulusi Sönmez’in Eşi, Merhum Gülsen Koral, Tülay Sönmez ve İsmail Hakkı Sönmez’in Anneleri; Emekli Öğretmen Hayriye SÖNMEZ Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Ankara’da Karşıyaka Mezarlığı’nda kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra defnedilecektir.    

1 yorum yapılmış
  • ENVERGLCAN
    27 Haziran 2017 • 10:20
    GOREV YAPTIĞIM MINTIKALARDA BIR KISMINI TANIDIGIM,SAYGIDEGER KARDESLERIME ALLAH RAHMET EYLESIN.MEKANLSRI CENNET OLSUN. INSAALLAH.AMIN.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.