VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ'DEN MÜSİAD'A ÖVGÜ DOLU SÖZLER

24 Haziran 2017

.........................

Bolu Valisi Aydın Baruş, MÜSİAD tarafından Ramazan ayında Anıtpark’a kurulan ve her gün yüzlerce kişiye iftar yemeği verilen Ramazan çadırını ziyaret ederek  vatandaşlar ile birlikte oruç açtı. Baruş, “Hayırsever kuruluşlarımız ve hayırsever insanlarımız zor durumda olan vatandaşlarımıza engellilerimize son derece cömert bir şekilde yardımlarını yaptılar” dedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin geleneksel hale getirdiği ve bu sene 3. sünü düzenlediği iftar çadırının son gün konuğu Bolu Valisi Aydın Baruş oldu.

“Emeği geçenlere teşekkür ederim”

Vali Baruş, “Çok güzel bir ramazan ayı geçirdik. Artık sonuna geldik. Tabi insanlarımız dinimizin temel şartları olan oruca ilgi göstermesi, oruç sayesinde sabrı ve metaneti diğer insanlarla yardımlaşmayı dayanışmayı öğrenmesi, genel anlayışa katkıda bulunması çok önemli bir vesile oluyor. Böylece insanlarımız daha huzurlu, daha barışa yatkın bir hal alıyor. Ramazan ayının en büyük katkısı bunun olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca hayırsever kuruluşlarımız ve hayırsever insanlarımız zor durumda olan vatandaşlarımıza, engellilerimize son derece cömert bir şekilde yardımlarını yaptılar. Bunlardan biri olan MÜSİAD’ın iftar çadırında da bunu en güzel şekilde görüyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız orucunu açmak için buraya geliyor. Burayı finans eden iş adamlarımızı var. Bolu gerçekten bu konuda çok şanslı bir ildir. Bu sayede birçok yoksulumuz, yetimimiz boynu bükük kalmıyor” diye konuştu.

“ABAT’A TEŞEKKÜR EDERİM”

“Ben buradan yemeklere katkıda bulunan tüm iş adamlarımıza ve MÜSİAD Bolu Şubesine çok teşekkür ediyorum. Abdullah Abat beye çok teşekkürlerimizi sunuyorum. Bizlerde ramazan ayını son günlerinde iftar açan vatandaşlarımızla bir arada olmak istedik. Ben herkesin orucunu Allah kabul etsin diyorum.”

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.