VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 22 HAZİRAN PERŞEMBE

22 Haziran 2017

...........................

1-Seben İlçesi Tepe köyü halkından, Mehmet ve Ayşe DURAMAN'ın kızı, Satılmış KESKİN, Mehmet KESKİN ve Satı ATAY'ın anneleri, Mehmet Ali KESKİN'in eşi, Emine KESKİN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben Tepe Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Mudurnu ilçesi Göncek köyü halkından, Hüseyin ve Muhsin EFE'nin babaları Merhum İbrahim KUYUPINAR'ın abisi; Celalettin EFE Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu Göncek Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Emine KAYA'nın eşi, Dr. Ahmet KAYA ve Nursen ÇARIKÇI'nın babası, Boluspor başkanı Necip ÇARIKÇI ve Ayşe KAYA'nın kayınpederi, Mehmet,Fatih, Elif Nur, Münibe, Zeynep KAYA, Yasin, İzem ve Büşra ÇARIKÇI'nın dedeleri, Mudurnu eşrafından emekli müftülük şefi hafız; Mehmet KAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Paşaköy Mezarlığı'na defnedilecektir.

4-Değirmenbeli köyü halkından, Selami, Sami, İlhami IŞIKYILDIZ ve Fatma'nın babaları; Mustafa IŞIKYILDIZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Değirmenbeli Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.