VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CEZAEVİNİ ABDÜLHAMİT VE ATATÜRK RESİMLERİYLE DONATTI

19 Haziran 2017

.................

Alaattin Çakıcı, 108 yıl sonra resmi bir devlet dairesinde bir ilki gerçekleştirdi. Çakıcı, Keskin Cezaevi’nin 15 ayrı yerine Türk bayrağı ile II. Abdulhamit ve Atatürk resimlerini yan yana astırdı.

Geçtiğimiz hafta Bolu F Tipi Cezaevi’nden Kırıkkale Keskin Cezaevi’nde nakledilen ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı cezaevine gelir gelmez cezaevinin 15 ayrı yerine Türk bayrağı ile II. Abdulhamit ve Atatürk portreleri astırdı.

“BİR YANDA SULTAN ABDÜLHAMİT HAZRETLERİ DİĞER YANDA ULU ÖNDER ATATÜRK”

 Alaattin Çakıcı yaptığı yazılı açıklamada, “108 yıl sonra resmî bir devlet dairesinde Türkiye'de ilk olarak Keskin T Tipi Cezaevinde bütün cezaevinin koridorlarında Türk bayrağı, solunda cennetmekan Sultan II. Abdulhamit hazretlerinin resmi, diğer yanda ulu önder Atatürk'ün resmi. Şanlı bayrağımızın sağında ve solunda bu iki şahsiyet yer almaktadır. Kamuoyuna saygılarımla arz ederim. Gönül isterki, tüm cezaevi kurumlarında ve devlet dairelerinde bayrağımızın sağında ve solunda bu iki büyük şahsiyetin resimlerinin yer almasını en üst düzey yetkililerden arz ederim” ifadelerini kullandı. 

  • CEZAEVİNİ ABDÜLHAMİT VE ATATÜRK RESİMLERİYLE DONATTI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.