VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

300 YETİM, KİMSESİZ VE İHTİYAÇ SAHİBİ GİYDİRİLECEK

19 Haziran 2017

......................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Ramazan Bayramı öncesinde 300 yetim, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi çocuğa bayramlık alacaklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay'ın İl Başkanı olması ile başlayan AK Parti'de kurulduğu 2001 yılından bu yana il ve ilçe teşkilatlarında görev yapan AK Partililere iftar daveti geleneği bu yıl sona erdi.

Doğanay, Teşkilat mensuplarıyla her fırsatta sürekli bir araya gelindiğine dikkat çekerek, bu yıl Ramazan ayının manevi ruhuna da uygun olarak, iftar daveti vermek yerine 300 yetim, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi çocuğun bayramlıklarını teşkilat olarak alacaklarını söyledi. Onların yüzlerindeki mutluluğu, gözlerindeki sevinci görmek bizleri mutlu edecek. Hep söylüyoruz yardım da ibadet de gizli olmalı fakat bizler kamuoyu tarafından yakından takip edilen, örnek alınan kuruluşlarız. Umarım diğer kurum, kuruluş ve STK'lara da bizim bu davranışımız örnek olur ve daha fazla çocuğumuzu mutlu ederiz. Bu noktada destek veren başta İl Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım olmak üzere İl Kadın Kolları, İl Gençlik Kolları ve tüm Teşkilatlarımıza teşekkür ederim” dedi.

3 yorum yapılmış
  • Ayecankaya
    19 Haziran 2017 • 13:53
    Hazal melek mustafa ceylan kardeşim baba yok yardıma muhtaç ayrıca hazal melek rahatsız yürüyemiyor siypii hastası bolu burdayım ara bana 05385706596
  • Gnlelen
    19 Haziran 2017 • 14:04
    Bizlerde
  • Nazligulsakliarar
    20 Haziran 2017 • 08:33
    Benimde üç tane yetimim var bende istiyorum başkanım yardımcı olursanız sevinirim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.