VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAVCILIK 4 AVUKATI SUÇSUZ BULDU

19 Haziran 2017

...............................

Haber - Bülent VELİOĞLU

Bolu'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Çağ Hukuk Derneği'nde üye oldukları iddiasıyla 26 Aralık tarihinde 11 avukat gözaltına alınmış ve avukatlardan 8'i adli kontrol 3'ü de savcılık kararıyla serbest bırakılmıştı. Bu avukatlardan Özgür Beyarslan daha sonra tutuklanmıştı. Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı, avukatlar Hulusi Apaydın, Yüksel Gültekin, Elif Temel ve Fikret Çıracı'nın suçsuz oldukları kanaatine varırken, diğer 5 avukat hakkında iddianame hazırlandı.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturma kapsamında 11 avukat gözaltına alınarak emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilmişti. Avukatlardan 8'i sevk edildikleri mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 3'ü de savcı tarafından mahkemeye sek edilmeden serbest kalmışlardı.

5 AVUKAT HAKKINDA İDDİANEME HAZIRLANDI

Cumhuriyet Başsavcılığı, Hulusi Apaydın, Yüksel Gültekin, Elif Temel ve Fikret Çıracı'nın suçsuz oldukları kanaatine vardı. Savcılık ayrıca, FETÖ/PYD soruşturmasında diğer 5 avukat hakkında iddianeme hazırlayarak Ağır Ceza Mahkemesi'ne sundu. 7 avukatın yargılanmasına ilerleyen günlerde başlanacak. 

İŞTE İDDİANAME HAZIRLANAN AVUKATLAR

Başsavcılık tarafından hazırlanan iddianamede Sezai Çavdar, Ayşegül Çavdar, Özgür Beyarslan, Vildan Beyarslan ve Mustafa Özdemir’in FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü üyesi olduğu gerekçesiyle haklarında dava açılması istendi. 

4 yorum yapılmış
  • Vatandas
    19 Haziran 2017 • 16:31
    Yahu nasıl bir yayın anlayışınız var? Anlamak mümkün değil. Bu soruşturmalar yapılırken herkesi peşin suçlu ilan eden siz şimdi adalet yerini buldu diyerek başka bir ucube habere imza atiyorsunuz. Şimdi soruşturma açılanlar suçlu mu?
  • Zafer
    19 Haziran 2017 • 23:25
    Adalet varda Kılıçdaroğlu niye yürüyorki,...
  • Deliyrek
    20 Haziran 2017 • 05:27
    Bilerek kasti yapan şerefsizler suçladınız bu insanları suçsuz oldukları belliydi. Uzattınız uzattınız Bir oyun peşindeydiniz şimdi ne olacak bakalım sırayla herşey sırayla sıkı tutunun yerinizize sahip çıkın ki yerinizden olmayın
  • Hala
    23 Haziran 2017 • 06:31
    Yüzlerce masum ınsanı karaladınız suçladınız pesın hüküm verdınız sımdı suçsuzlar serbest kalınca umarım ınsallah yaygara yapmayıp özür dılersınız o ınsanlar ınancları gereği sızı affeder ama Allah affeder mı bılemem hayatlarından çocuklarından çalınan yılların hesabını Allah soracak kulları degıl
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.