VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN'DAN ÖNEMLİ TRANSFER AÇIKLAMASI

18 Haziran 2017

..................

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, “Transferlerimizi Ramazan Bayramından sonra yapacağız. , 2 kaleci, sağ bek, sol bek, stoper ve bir de 10 numara pozisyonunda görev yapacak oyuncu almayı düşünüyoruz” dedi.

Takımdan 2 futbolcunun gitme ihtimalinin olduğunu aktaran Çarıkçı, “Bu futbolcuların gitmesi halinde transfer edilecek oyuncu sayısı 8’e çıkabilir. Liglerde şu an transfer sayısı çok az oluyor. Biraz da piyasalar dengesiz gidiyor. Hafta içerisinde ve Ramazan Bayramı’ndan sonra da transferler yapacağız. Takımımız 28 Haziran’da Bolu’da top başı yapacak diye konuştu.

 “TRANSFER 28 HAZİRAN’DA BİTECEK”

Çarıkçı, transfer çalışmasını 28 Haziran’a kadar bitireceklerini kaydederek, “8 Temmuz’dan itibaren de hazırlık maçları yapacağız. Bolu’da, Süper Lig’in iyi bir takımı ile hazırlık maçı yapma yönünde çalışmalar var. 28 Temmuz’da Fenerbahçe’nin Topuk Yaylası’ndaki tesislerinde bir hafta moral kampına girerek, sezona en iyi şekilde başlamak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

“HAZIR KADROYLA KAMPA GİRECEĞİZ”

“Takımda 14 futbolcumuz hazır durumda. Boluspor, ilk defa geçen seneye göre çok daha hazır bir kadroyla kampa girecek. 2 kaleci, sağ bek, sol bek, stoper ve bir de 10 numara pozisyonunda görev yapacak oyuncu almayı düşünüyoruz”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.