VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN'DAN ÇOK SERT TEPKİ

15 Haziran 2017

......................

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Artık bıçak kemiğe dayandı. FETÖ ile mücadele ile başlatılan mücadele tamamen muhaliflere dönük mücadeleye dönüştü. Türkiye Cumhuriyeti hızlı bir şekilde diktatörlüğe gidiyor diye uyarıda bulunmuştuk” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Enis Berberoğlu’nun MİT tırları haberi yüzünden casuslukla suçlanıp 25 yıl hapse çarptırılmasının ardından Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarihi bir karar aldı. Kılıçdaroğlu adalet için Ankara’dan İstanbul’a yürüyeceğini beyan etti. Kılıçdaroğlu’nun yürüyüş karanın ardından, Ankara’da Güvenpark’ta geniş katılımla gerçekleşen eyleme Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan’da katıldı.

“TÜRKİYE DİKTATÖRLÜK REJİMİNE GİDİYOR”

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Demokrasi için, adalet için Ankara’dan yürüyüşe başladık. Umarım bu başarılı olur. Türkiye’de adaletin ve demokrasinin önü açılır. Artık bıçak kemiğe dayandı. Fetö ile mücadele ile başlatılan mücadele tamamen muhaliflere dönük mücadeleye dönüştü. Türkiye hızlı bir şekilde diktatörlüğe gidiyor diye uyarıda bulunmuştuk. Bugün artık hızlı bir şekilde diktatörlüğe gidiyor demek yerine Türkiye artık bir diktatörlük rejimine gidiyor sözünü üzülerek kullanıyoruz. Umuyorum bu yürüyüş Türkiye’de demokrasinin ve adaletin önünü açar” diye konuştu.

“BOLU'DA DEĞİŞİK BİR PROGRAM YAPACAĞIZ”

“Bolu’da da önümüzdeki günlerde etkinlikler olacak. Zaten konvoyun geçiş güzergahı üzerinde Bolu. Bolu’ya geldiğinde de değişik bir etkinlik planlıyoruz. Önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacağız. Bu yürüyüşün takriben 25 gün sürmesi öngörülüyor. Planlı, programlı inşallah provokasyona uğramadan bu yürüyüş başarı ile tamamlanır. Artık bıçak kemiğe dayandı. FETÖ ile mücadele ile başlatılan mücadele tamamen muhaliflere dönük mücadeleye dönüştü. Türkiye hızlı bir şekilde diktatörlüğe gidiyor diye uyarıda bulunmuştuk”

Kaynak - Fatih Yalınız - Köroğlu Gazetesi

4 yorum yapılmış
  • Fatih
    15 Haziran 2017 • 09:18
    Bence de planlı, programlı 15 temmuza denk getirmek için ancak bugünden başlananilirdi. Yazıklar olsun size. Muharrem ince yi de alsaydın.
  • belediyeli
    15 Haziran 2017 • 22:04
    sizin yaptığınız 15 temmuz darbe girişimini ve gezi olaylarını tekrarlamak, zaten başkada birşey beklenemezdi.artık halk size inanmıyor sadece çıkarları olanlar inanıyor bu böyle biline. ne yaparsanız yapın bu halkı artık 4 ağaç kesiliyor diye kandıramayacaksınız.millet uyandı eyyyy chpkk
  • Vasi
    16 Haziran 2017 • 21:22
    Hay ağzına sağlık vekil bey ne de doğru söyledin...Yüzde yüz katılıyorum
  • hala
    18 Haziran 2017 • 13:10
    Siz de insanlari kandirdiginizi zannedip mutlu oluyorsunuz oysaki sadece kendinizi kandiriyorsunuz Allah sizin sah damarinizdan da yakin onu kandiramazsiniz unutmayin ...ben hic bir parti mensubu degilim sadece türk vatandasiyim ve artik adalet istiyorum huzur istiyorum insanca yasamak istiyorum memleketimde musluman muslumana zulüm etmesin istiyorum...yazik bu guzelim yurduma yazik...kardeşce yasamak varken bu zulüm niye neyi paylasamiyorsunuz bu 3 günlük dünyada..2 metre kefenle gideceg
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.