VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İŞTE TOPLUMDAKİ DİLENCİ GERÇEĞİ...

14 Haziran 2017

....................

Bolu’da yayın yapan Merkez TV'nin muhabiri Hızır İlyas Yıldırım, hasta bir dilenci kılığına girerek Bolu’nun sokaklarında vatandaşlardan para istedi. Muhabir Yıldırım, kısa sürede vatandaşlardan dudak uçuklatan para topladı. Yapılan sosyal deney sonrasında Yıldırım paraları vatandaşlara geri verdi.  

Bursa’da zabıta ekiplerince yakalanan ve üzerinden yaklaşık 30 bin lira nakit para çıkan dilenci geçtiğimiz haftada en çok konuşulan haberlerden biri olmuştu. Söz konusu dilencinin banka hesaplarında da 450 bin lira olduğu belirlenmişti. Merkez TV muhabiri Hızır İlyas Yıldırım, hasta bir dilenci kılığında Bolu sokaklarına inerek sosyal bir deneye imza attı, dilencilerin günlük kazancına dikkat çekti.

PARAYI İADE ETTİ

Şehrin işlek noktaları, parklar ve merdiven köşelerinde vatandaşlardan para dilenen muhabirimiz kısa sürede yüksek bir kazanç sağladı. Vatandaşların büyük çoğunluğunun yardımda bulunduğu muhabir, daha sonra topladığı paraları sosyal bir deney yaptıklarını belirterek vatandaşlara iade etti. Yapılan sosyal deneyle dilencilere verilen her kuruşun dilencilik faaliyetlerini daha da arttırdığı mesajı verildi. İyi niyetinizi suistimal eden bu kişileri 153 Zabıta ihbar Hattı’na bildirmeniz yeterli…

KAMERA - OSMAN BAKIR

1 yorum yapılmış
  • Misafir
    18 Haziran 2017 • 09:09
    Haber yapalım derken dilenciligi özendirmek gibi oldu.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.